ΑΡΧΙΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά για Κάστρο ο Φερέιρα

Ένα όνομα που έχει παίξει και στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, έρχεται ξανά στο προσκήνιο και συγκεκριμένα ο Αντρέ Κάστρο της Πόρτο. Αρέσει στον Φερέιρα, πιθανή η κίνηση τον Ιανουάριο.
Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση για την απόκτηση ενός παίκτη στο χώρο του κέντρου, Αυτός είναι όπως όλα δείχνουν ο Αντρέ Κάστρο, σύμφωνα με την «Goal», ένας παίκτης που ξέρει καλά ο τεχνικός του τριφυλλιού και μάλιστα φαίνεται να τον πιστεύει πολύ.
Ο 24χρονος άσος εξάλλου δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής τους «δράκους», μετρώντας δύο συμμετοχές όλες κι όλες κι αυτές ως αλλαγή. Ο Φερέιρα μάλιστα φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει κάποιες διερευνητικές επαφές, ώστε να διαπιστώσει αν θα μπορούσε να έρθει ο παίκτης με την μορφή δανεισμού κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Να σημειωθεί από εκεί και πέρα πως η απόφαση για την απόκτηση ενός μέσου τον Γενάρη, πάρθηκε πριν από μερικές μέρες από τους Πορτογάλο τεχνικό και τον Γιάννη Αλαφούζο, έπειτα από το διαζύγιο με τον Κατσουράνη.

gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ