ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Προάστιο η συνέχεια στο σερί του ΝΠΣ Βόλος

στο-προάστιο-η-συνέχεια-στο-σερί-του-νπ-151352

Στο Προάστιο της Καρδίτσας αγωνίζεται την Κυριακή ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλος, έχοντας στην 16η αγωνιστική αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων.

Ο ΝΠΣ Βόλος, που θέλει να έχει μόνο νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος, αφού στόχος του είναι να μεγαλώνει τη διαφορά και στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο, έχοντας μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε), είναι πρώτος σε δημιουργικότητα και γκολ (40) και θέλει άλλη μια νίκη στο Προάστιο Καρδίτσας με τον ΑΟ Σελλάνων, που στο πρώτο ματς τον είχε κερδίσει στη Νεάπολη με 4-1 (17’, 53΄Ηλιόπουλος, 51’ Ντόσης, 66’ Ντεντάκης – 83’ Μάττας).

Ο ΑΟ Σελλάνων έχει μόνο μια ήττα στην έδρα του, στη 2η αγωνιστική από τη Νίκη, από την οποία έχασε και την περασμένη αγωνιστική στον β΄ γύρο. Η ήττα του στο Πανθεσσαλικό ήταν μετά από 8 αγώνες που διατήρησε το αήττητο (από τον περασμένο Οκτώβρη – η τελευταία του ήττα πριν το Πανθεσσαλικό ήταν πάλι στον Βόλο, όταν έχασε από τον Ολυμπιακό [14/10] 2-1 στο ΕΑΚ).

Από το κυριακάτικο ματς του ΝΠΣ Βόλος θα λείψει ο γκολκίπερ Γιώργος Μούτσα, που μόλις έκανε συμμετοχή κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας .Ο νεαρός τερματοφύλακας θα αγωνιστεί σε δύο φιλικούς αγώνες που θα δώσει η χώρα του στις 21 και 26/1 με το Αζερμπαϊτζάν, και δεν θα είναι στη διάθεση του Χουάν Φεράντο, καθώς θα αναχωρήσει από την Ελλάδα σήμερα Παρασκευή, προκειμένου να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος ορίστηκε να διευθύνει ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, που είναι διαιτητής Β’ Εθνικής, και φέτος έχει «σφυρίξει» μόλις σε ένα ματς της Γ’ Εθνικής, αυτό ανάμεσα στη Νίκη και στον Γ.Σ. Αλμυρού (0-1).Την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Σεραφείμ Γάκο.

Στο μεταξύ, σε ένα ακόμη ματς εκτός έδρας, ο ΝΠΣ Βόλος θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων, αφού την Κυριακή 21 Ιανουαρίου διοργανώνεται εκδρομή στo Προάστιο Καρδίτσας για τον αγώνα της ομάδας με τον ΑΟ Σελλάνων (3μ.μ.).

Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι ΔΩΡΕΑΝ, καθώς τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από φίλους της ομάδας.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 12.00 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία της ομάδας και στα τηλέφωνα 24210-27671, 24210-27861.

Β. ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου