ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Προάστιο Καρδίτσας ο ΝΠΣ Βόλος

στο-προάστιο-καρδίτσας-ο-νπσ-βόλος-151252

Στο Προάστιο της Καρδίτσας αγωνίζεται σήμερα στις 3μ.μ. ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλος, που για τη 16η αγωνιστική έχει αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων.

Ο ΝΠΣ Βόλος, που θέλει να έχει μόνο νίκες έως το τέλος του πρωταθλήματος, αφού στόχος του είναι να μεγαλώνει τη διαφορά και στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο, έχοντας μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε), είναι πρώτος σε δημιουργικότητα και γκολ (40) και θέλει άλλη μια νίκη σήμερα στο Προάστιο Καρδίτσας με τον ΑΟ Σελλάνων, που στο πρώτο ματς τον είχε κερδίσει στη Νεάπολη με 4-1 (17’, 53΄Ηλιόπουλος, 51’ Ντόσης, 66’ Ντεντάκης – 83’ Μάττας).

Ο ΑΟ Σελλάνων έχει μόνο μια ήττα στην έδρα του, στη 2η αγωνιστική από τη Νίκη, από την οποία έχασε και την περασμένη αγωνιστική στον β΄ γύρο. Η ήττα του στο Πανθεσσαλικό ήταν μετά από 8 αγώνες που διατήρησε το αήττητο (η τελευταία του ήττα πριν το Πανθεσσαλικό ήταν πάλι στον Βόλο, όταν έχασε από τον Ολυμπιακό [14/10] 2-1 στο ΕΑΚ).

Από το σημερινό ματς του ΝΠΣ Βόλος θα λείψει ο γκολκίπερ Γιώργος Μούτσα, που μόλις έκανε συμμετοχή κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα αγωνιστεί σε δύο φιλικούς αγώνες που η χώρα του θα δώσει με το Αζερμπαϊτζάν.

Στο μεταξύ, σε ένα ακόμη ματς εκτός έδρας, ο ΝΠΣ Βόλος θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων, αφού διοργανώνεται εκδρομή στo Προάστιο Καρδίτσας για τον αγώνα της ομάδας με τον ΑΟ Σελλάνων (3μ.μ.).

Η συμμετοχή στην εκδρομή είναι ΔΩΡΕΑΝ, καθώς τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από φίλους της ομάδας και το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 12.00 το μεσημέρι μπροστά από το Δημαρχείο.

Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν και την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα, η οποία αποτελείται από τους: Μπουργάνη, Κραβαρίτη, Ντόση, Ζέρη, Ντεντάκη, Δημόπουλο, Γκαλίτσιο, Τζελίδη, Καμπαγιέριο, Πιαστόπουλο, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλο, Μελισσόπουλο, Μηλιώτη, Κολλά, Μάντζη, Σαλαμούρα.

Τη σημερινή αναμέτρηση του ΝΠΣ Βόλος ορίστηκε να διευθύνει ο Γιάννης Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, που είναι διαιτητής Β’ Εθνικής, και φέτος έχει «σφυρίξει» μόλις σε ένα ματς της Γ’ Εθνικής, αυτό ανάμεσα στη Νίκη και στον Γ.Σ. Αλμυρού (0-1). Σήμερα θα έχει βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Σεραφείμ Γάκο.

Β. ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου