ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο ΝΠΣ Βόλος, 1-0 τον ΑΟ Σελλάνων στην Καρδίτσα

συνεχίζει-ακάθεκτος-ο-νπσ-βόλος-1-0-τον-α-149077

Δύσκολη ήταν η επικράτηση του ΝΠΣ Βόλος που ξεπέρασε ωστόσο το εμπόδιο του ΑΟ Σελλάνων με σκορ 1-0 στην Καρδίτσα χάρη στο γκολ του Μάντζη στο 20’. Με 10 έμειναν οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Δημόπουλου, αλλά οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την υπεροχή και πίεσαν τον ΑΟ Σελλάνων που δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα.

Στο 20ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 με την κεφαλιά του Μάντζη μετά από σουτ του Δημόπουλου έξω από την περιοχή. Ο ΝΠΣ Βόλος δεν απειλήθηκε στα λεπτά που απέμειναν για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ενώ πριν τελειώσει το ημίχρονο είχε μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Ντεντάκη από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να βγαίνει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση, και σε τρεις περιπτώσεις ο Βουκομάνοβιτς απείλησε, όμως τα σουτ του βγήκαν άουτ.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 65’, όταν ο Κοντός μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά, ο Μπουργάνης απέκρουσε και ο Μπαλαμπάνος που πήρε το … ριμπάουντ, σούταρε πάνω από τα δοκάρια, από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η ομάδα των Σελλάνων πίεζε και αυτό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βρουν χώρο. Έτσι στο 75’ ο Ηλιόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία ή αν προτιμάται ο Κουτσόπουλος έκανε τεράστια απόκρουση. Από το ύψος της μικρής περιοχής ο επιθετικός της Βολιώτικης ομάδας πλάσαρε στην κίνηση και ο έμπειρος πορτιέρε εκτινάχθηκε στην γωνία πραγματοποιώντας απίστευτη απόκρουση.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δημόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως αυτό δεν πτόησε τους κυανέρυθρους, που έφυγαν από την Καρδίτσα με το τρίποντο.

AO ΣΕΛΛΑΝΩΝ-ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 0-1

Σκόρερ: (20’ Μάντζης)

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: (Μπουρνάκας) Κουτσόπουλος, Μετούσι, Αρχοντής, Κούρκουλας, Τζάνης, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Κοντός, Υφαντής, Μπαλαμπάνος, Βουκομάνοβιτς
ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ: (Φεράντο) Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος (64’ Σαλαμούρας), Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης (79’Δεμηρτζόγλου), Γκαρσία (88’ Τζελίδης), Ηλιόπουλος (88’ Ζέρης)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου