ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πεντάστερος» o ΓΣ Αλμυρού με τρία γκολ του Φλίγκου, 5-1 το Βελούχι

πεντάστερος-o-γσ-αλμυρού-με-τρία-γκολ-148945

Έδειξε τα δόντια του ο ΓΣ Αλμυρού, και με τον φανταστικό Φλίγκο που πέτυχε τρία γκολ επικράτησε με 5-1 του Βελουχίου εντός έδρας. Η ομάδα του Κώστα Σταματίου είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως το 1-0 δεν ερχόταν για να «ξεκλειδώσει» τους γηπεδούχους.

Κόντρα στη ροή του αγώνα

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 23ο λεπτό, κόντρα στη ροή του ματς. Ο Κακαβάς έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κόκκας δεν αντέδρασε σωστά και ο Κατσαδούρος πρόλαβε και τσίμπησε τη μπάλα πριν προλάβει ο Σταυράκης, κάνοντας το 1-0 για το Βελούχι.

Ο ΓΣΑ προσπάθησε να ισοφαρίσει και το κατάφερε πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 44’ ο Κυπτίου πήρε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Φλίγκο ο οποίος κοντρόλαρε με το στήθος και με ανάποδο ψαλίδι την έστειλε στη δεξιά γωνία του Ρεσίτη, γράφοντας το 1-1.

Τέσσερα σε ένα ημίχρονο

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι «πάτησαν γκάζι» και στο 49’ έκαναν την ανατροπή. Ο Κυπτίου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ρεσίτης απέκρουσε δύσκολα και ο Μιχάλης σε κενή εστία πήρε το «ριμπάουντ» και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, σκοράροντας για το 2-1 στο ντεμπούτο του.

Στο 58’ ο ΓΣΑ έβαλε και τρίτο γκολ, με πλασέ του Φλίγκου σε κενή εστία, μετά από γύρισμά του Κοντοβά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φλίγκος πέτυχε το τρίτο του προσωπικό τέρμα με πλασέ στη δεξιά γωνία του Ρεσίτη μετά από κάθετη του Κοντοβά. Το τελικό 5-1 έγινε στο 86’ όταν μετά από σέντρα του Στουρνάρα από δεξιά ο Μπριμπίλης πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

ΓΣΑ-ΒΕΛΟΥΧΙ 5-1

Σκόρερ: (44’, 58’, 62’ Φλίγκος, 49’ Μιχάλης, 86’ Μπιρμπίλης – 23’ Κατσαδούρος)

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ (Σταματίου): Σταυράκης (79’ Τσομπανόπουλος), Φαράντος (82’ Χολέβας), Μπαρούτας, Κόκκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής (77’ Μπιρμπίλης), Σαββίδης, Κυπτίου, Μιχάλης (71’ Θωμαϊδης), Φλίγκος, Κοντοβάς

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙΟΥ (Φλωράκης): Ρεσίτης, Κόλιας, Μπογδάνος, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Χαλλής (77’ Σκοπέτος), Σερπάνος, Κατσαδούρος, Μπακαλίδης (36’ Φλωράκης), Κακάβας, Παχής (72’ Χρυσικός)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου