ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Έφυγε από κορωνοϊό ο Μάνος Μαλέλης

παοκ-έφυγε-από-κορωνοϊό-ο-μάνος-μαλέλη-140545

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΠΑΟΚ καθώς o Μάνος Μαλέλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών λόγω κορωνοϊού.

Ενα από τα θύματα της νόσου στη χώρα μας ήταν και ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά που βοήθησε έμπρακτα τον μπασκετικό «Δικέφαλο» στα δύσκολα χρόνια της προσπάθειας να σταθεί όρθιος στις αρχές της δεκαετίας. Ο κ. Μαλέλης ήταν εκείνος που είχε μεσολαβήσει για να επιτευχθεί συμφωνία μεγάλης χορηγίας της εταιρείας «Prime Insurance» ιδιοκτησίας Κοντομηνά που έδωσε βαθιά ανάσα για μία τριετία στην «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας του που αφορούσε τους πνεύμονες και μάλιστα είχε κάνει και ταξίδι στις ΗΠΑ για να βοηθηθεί σε αυτό.

Το «αντίο» από την ΚΑΕ και τον ΑΣ ΠΑΟΚ

Τα δικά της συλλυπητήρια απέστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετώντας «ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ που έβαλε πλάτη στα δύσκολα».

Χαρακτηριστικά, η ανάρτηση του «Δικεφάλου» στο Twitter αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά σήμερα τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος. Καλό ταξίδι Μάνο…».

Αντίστοιχα, ακολούθησε και ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέροντας: «Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάνου Μαλέλη, για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου. Ο Μάνος Μαλέλης υπήρξε επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ επί σειρά ετών, με σημαντική συνεισφορά όποτε του ζητήθηκε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Πηγή: www.voria.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου