ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γεωργίου: «Να βρούμε τις ισορροπίες μας»

γεωργίου-να-βρούμε-τις-ισορροπίες-μα-134815

Ο Λεβαδειακός αδικείται από την συγκομιδή που έχει στο πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργίου.

Ο δυναμικός αμυντικός των «πράσινων» σε δηλώσεις του στον «NovaΣπορ FM» στάθηκε στις μεταπτώσεις της ομάδας του, η οποία πρέπει να βρει τις ισορροπίες της, αλλά και για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αναλυτικά, ο Έλληνας άσος μίλησε για:

Το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο: «Δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι. Στην αναμέτρηση έγιναν λίγες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Το 0-0 είναι το αποτέλεσμα ενός κακού παιχνιδιού. Εμείς θέλαμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα, δεν την πήραμε, αλλά για εμάς και η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, ενώ διατηρήσαμε εύκολα το μηδέν στην άμυνα».

Τις μεταπτώσεις στις εμφανίσεις του Λεβαδειακού: «Η συγκομιδή που έχουμε μας αδικεί. Σε αρκετά παιχνίδια, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Σε κάποια άλλα δεν ήμασταν καλοί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τις ισορροπίες μας. Μέσω της σκληρής δουλειάς θέλουμε να έχουμε καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε τα αποτελέσματα, γιατί στο ποδόσφαιρο αυτό μετράει. Χθες, δεν είχαμε καλή απόδοση, αλλά πήραμε το βαθμό. Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς, ωστόσο όλοι στην ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό».

Την επιστροφή του ως αντίπαλος στον Ατρόμητο: «Έχω ξαναπαίξει αντίπαλος. Είναι μια ομάδα που συμπαθώ πολύ και έχω φίλους. Ωστόσο, είμαστε επαγγελματίες. Ξέρουν ότι τους αγαπώ και με αγαπούν και αυτοί».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου