ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιμορφωτική Ημερίδα Διαιτητών και Κριτών

επιμορφωτική-ημερίδα-διαιτητών-και-κ-130753

Με μεγάλη συμμετοχή διαιτητών και κριτών πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο η προγραμματισμένη Επιμορφωτική Ημερίδα – συγκέντρωση όλων των Διαιτητών και Κριτών, καθώς επίσης τα αγωνιστικά και γραπτά tests για τους μη αξιολογημένους διαιτητές και τα γραπτά για τους κριτές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα αρμοδιότητος Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

Κύριος στόχος της Επιτροπής ήταν η καταγραφή – διαπίστωση της γενικής εικόνας αυτών στους τομείς της Φυσικής Κατάστασης και της γνώσης των κανονισμών και η συνεχής επικέντρωση των προσπαθειών στην βελτίωση των όποιων ελλείψεων – αδυναμιών τους.

Στην ημερίδα που ακολούθησε και έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ICBS Larissa Business College (5ο χιλ οδού ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΙΚΑΙΑΣ) έγινε παρουσίαση του προγράμματος δράσης της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ανταλλαγή απόψεων , καθώς επίσης καταγραφή – διαπίστωση θεμάτων και προβλημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της. Ιδιαίτερα πολύτιμη ήταν η εκπαιδευτική παρουσίαση του μέλους της Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.Κ. π. Διεθνούς Διαιτητού Κώστα Κορομηλά.

Την επιμορφωτική ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ., τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρός της κος Δημήτριος Ντούγκος ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, ο π. Διεθνής Διαιτητής Νίκος Πιτσίλκας, οι πρόεδροι των Συνδέσμων Διαιτητών Γιώργος Μηναρετζόπουλος (Μαγνησίας) και Χρήστος Μανασής (Κ/Δ Θεσσαλίας).

Σημειώνεται ότι πριν την ημερίδα στο Κλειστό Γυμναστήριο των Τ.Ε.Ι. ΛΑΡΙΣΑΣ πραγματοποιήθηκαν τα αγωνιστικά tests για τους μη αξιολογημένους διαιτητές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα αρμοδιότητος Κ.Ε.Δ./Ε.Σ.ΚΑ.Θ. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΘ Αχιλλέας Τσιργούλας και τα μέλη της Βασίλης Μπεκιάρης και Σίμος Κουσαϊτης θεωρούν υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν θερμά τα Τ.Ε.Ι. ΛΑΡΙΣΑΣ για την διάθεση του κλειστού γυμναστηρίου , καθώς επίσης την Δ/νση του ICBS Larissa Business College που για μία ακόμη χρονιά διέθεσε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του για την επιτυχία της επιμορφωτικής ημερίδας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου