ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δίχτυα» στην Κροατία ρίχνει η Τζένοα

δίχτυα-στην-κροατία-ρίχνει-η-τζένοα-124282

Για την απόκτηση του μέσου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μαρτσέλο Μπρόζοβις ενδιαφέρεται η Τζένοα, σύμφωνα με την Corriero dello Sport. H Κροατία αναμένεται να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιούλιο του 2013 και οι Κροάτες θα θεωρούνται κοινοτικοί , κάτι που κάνει τις ιταλικές ομάδες να ρίχνουν τα δίχτυα τους στην αγορά της χώρας.

Παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπως οι Σίμε Βρσάλικο, Ματέο Κόβασιτς και Ντούγιε Κοπ ενδιαφέρουν το τελευταίο διάστημα τις Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ.

Ο δυναμικός μέσος, Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς μόλις το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Ντιναμό αλλά θεωρείται δύσκολο η κροατική ομάδα να αρνηθεί μια καλή οικονομική πρόταση από την ομάδα της Γένοβας.

Ο Μπρόζοβιτς είναι ένας από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στο χώρο της Ανατολικής Ευρώπης και η Παρί Σεν Ζερμέν έχει εκφράσει επίσης το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του.

Ο 19χρονος μεταγράφηκε από τη Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ και τη φετινή χρονιά έχει πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του και τρεις συμμετοχές στο Champions League.

sport-fm.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου