ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στραβοπάτημα Κενταύρου Αγριάς στην πρεμιέρα της β’ φάσης

στραβοπάτημα-κενταύρου-αγριάς-στην-π-121707

Στραβοπάτησε ο Κένταυρος Αγριάς στον πρώτο αγώνα της β’ φάσης του 2ου ομίλου για τη Β’ Εθνική χάντμπολ. Σ’ ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων και αρκετές διακυμάνσεις δεν κατάφερε να φύγει από το γήπεδο της Μίκρας με το ροζ φύλλο αγώνα, χάνοντας με 24-21 από τον ΑΟ Εκμάθησης.

Η ομάδα της Μαγνησίας ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να αιφνιδιάσει τον ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων και για τα πρώτα 20 λεπτά τα κατάφερε. Ακολουθώντας πιστά το προπονητικό πλάνο προηγήθηκε έχοντας σκοράρει 7 τέρματα, ενώ δέχθηκε μόλις 4.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των παικτών του Κενταύρου κατάφεραν και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 11-8.

Δυστυχώς όμως για τους φιλοξενούμενους η ανατροπή του αποτελέσματος δεν οφειλόταν μόνο στις ενέργειες των παικτών της Εκμάθησης.

Η διαιτησία των Βαγγελτζίκη και Τορνικίδη ήταν επιεικώς απαράδεκτη και τα σφυρίγματά όχι μόνο εξέθεσαν τους ίδιους, αλλά εξόργισαν και τους ανθρώπους του Κενταύρου. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το παιχνίδι τελείωσε με 6 πέναλτι υπέρ και 14 κατά του Κενταύρου, ενώ οι δίλεπτες αποβολές ήταν εννιά εις βάρος των Βολιωτών έναντι μόλις τεσσάρων για τους γηπεδούχους! Ο Διονύσης Κρατήρας και στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής αποχώρησε με τρεις δίλεπτες σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες των Παπαδόπουλου-Καλαποδά επιχείρησαν να αλλάξουν την εικόνα και σε συνδυασμό με πιεστική άμυνα προσπάθησαν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Η «κακή διαιτησία» όμως, σύμφωνα και με δήλωση των ανθρώπων της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας, δεν επέτρεψε να πετύχουν την ανατροπή και ηττήθηκαν με 24-21.

Ο Κένταυρος των πολλών προβλημάτων, αφού η πανδημία δεν επέτρεψε στο προπονητικό δίδυμο να εργαστεί με την ομοιογένεια που επιθυμεί, προσπάθησε για το καλύτερο.

Η συνέχεια βρίσκει το βολιώτικο συγκρότημα σε φάση ανασυγκρότησης και εκμεταλλευόμενο τη διακοπή του επόμενου τριημέρου θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το επόμενο παιχνίδι. Την Κυριακή 20/3 θα ταξιδέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Άρη.

Πεντάλεπτα: (α) 1-2, 2-3, 3-5, 4-7, 9-7, 11-8 (β) 13-10, 18-10, 20-12, 22-14, 23-18, 24-21.

Η ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκε με τους: Γκαμώτσο Γ., Χιώτη Κ. (1), Καλαποδά Αγ.(2), Πάσχο Δ. (2), Μαυρομάτη Κ., Μιχαλόπουλο Δ., Παπαδόπουλο Γ., Λαζαρίδη Β., Βαλκαμελή Γ., Τσούκα Ηλ., Μησιρλίδη Π.(7), Μακρή Γ. (4), Χαλκιά Θ. (1), Γραμματικόπουλο Χ. (3), Κρατήρα Δ. (1).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου