ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε αγώνες πρόκρισης ο Ανδρέας Κεχαγιάς

σε-αγώνες-πρόκρισης-ο-ανδρέας-κεχαγιά-119637

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στο Κιλκίς θα γίνουν οι αγώνες πρόκρισης στο κικ μπόξινγκ της ΕΣΚΙΒΕ (Ενωση σωματείων κικ μπόξινγκ βορείου Ελλάδος) για τα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και Κυπέλου Ελλάδος ανδρών γυναικών.

Ο Α.Σ. Μαχών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία τον Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος θα λάβουν μέρος με τους παρακάτω αθλητές: στους άνδρες έως 70 κιλά Τσίτσας Νίκος, έως 75κ. Μάραλης Πέτρος, έως 80κ. Κεχαγιάς Ανδρέας, και στην βαριά κατηγορία +91 Μπάσκας Αποστόλης, στον γυναικών θα αγωνιστούν έως 50κ. Κυριάκη Μαρία, έως 55κ. Σταθοπούλου Κατερίνα, έως 60κ. Μουράβα Αγγελική, έως 65κ. Κοτσαρά Βαλεντίνα.

Οι συμμετοχές των συλλόγων – μέλη της ΕΣΚΙΒΕ έφτασαν τους 69 και πάνω από 300 αθλητές Α’ κατηγορίας θα πάρουν μέρος. Σε κάθε κατηγορία περνούν οι 4 πρώτοι και μαζί με τις άλλες προκρίσεις που θα γίνουν την ίδια ημερομηνία σε άλλες πόλεις (Νοτίου Ελλάδος, Κρήτης και νήσων) θα συμπληρώσουν σε κάθε κατηγορία την 16άδα στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος, επίσης οι ίδιοι αθλητές που θα προκριθούν θα συμμετάσχουν και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Τα βλέμματα στρέφονται στο μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, τον περσινό πρωταθλητή και όχι μόνο, Κεχαγιά Ανδρέα, που είναι αήττητος από τις αρχές του 2015 σε 17 συνεχόμενους αγώνες και ένας πρόωρος αποκλεισμός θα είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην κατηγορία του.

Επίσης, η ΕΣΚΙΒΕ ανακοινώνει ότι κανένα δελτίο δεν θα σφραγίζεται από γιατρό την ημέρα των αγώνων και οι αθλητές θα αποκλείονται. Τέλος, αυτόματος αποκλεισμός όλων των αθλητών του κάθε συλλόγου θα υπάρχει εάν δεν έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους στην ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου