ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κυριακή παίζουν Δήμητρα και Θησέας

κυριακή-παίζουν-δήμητρα-και-θησέας-117935

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 3ο όμιλο η Δήμητρα Ευξεινούπολης, έχοντας δεύτερο συνεχόμενο ματς έδρας, θέλει και δεύτερη συνεχόμενη νίκη, για να παραμείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Θησέας με λίγες ελπίδες παραμονής θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο ΑΟ Υπάτου.

Στη 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα γίνει τελικά την Κυριακή κι όχι Σάββατο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς έγιναν και αγώνες προχθές Τέταρτη, η Δήμητρα θα υποδεχτεί την Αρτάκη, την οποία είχε κερδίσει (0-1) και στο πρώτο ματς στην Εύβοια, ενώ έως το τέλος του πρωταθλήματος στην Ευξεινούπολη θα έχει άλλα δυο ματς με Φήκη και στο φινάλε με Θησέα. Εκτός έδρας θα αγωνιστεί στην Πιερία με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και στην Ελασσόνα.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Δήμητρα και τη Νέα Αρτάκη, στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, θα διευθύνει ο Βασίλης Αργυρός από την ΕΠΣ Πέλλας και βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Βλαδίκας και Γιώργος Σηπάκης από την ίδια Ένωση.

Ο Θησέας στη 18η αγωνιστική υποδέχεται τον ΑΟ Υπάτου και στη 19η θα παίξει στη Λάρισα με τον δεύτερο πλέον στη βαθμολογία Ηρακλή, ενώ ώς το φινάλε θα έχει αλλά δυο ματς στην Αγριά με Ατρόμητο Παλαμά και Αταλάντη καθώς και το παιχνίδι στην Ευξεινούπολη.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Θησέα και τον ΑΟ Υπάτου, στο γήπεδο της Αγριάς, στις 15:00 θα διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Βοηθοί του θα είναι οι Νικηφόρος Φαρμάκης (Φθιώτιδας) και Ιωάννης Σελελής (Ευρυτανίας).

Ολο το πρόγραμμα και οι διαιτητές στη 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που μετατέθηκε από Σάββατο σε Κυριακή, έχουν ως εξής:

Δήμητρα-Νέα Αρτάκη:

Β. Αργυρός (Πέλλας)

Αταλάντη-Εθνικός Ν.Κ.:

Δ. Χουλιάρας (Εύβοιας)

Θησέας-Α.Ο. Υπάτου:

Ν. Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Ατρόμητος Παλαμά-Φήκη:

Λ. Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)

Ελασσόνα-Ηρακλής Λάρισας:

Αθ. Μπουτσίκος (Μακεδονίας)

Αετός Μακρ.-Αμβρυσσέας 3-0 ά.α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου