ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η τελική φάση Κ17 της Σούπερ Λιγκ στον Βόλο

η-τελική-φάση-κ17-της-σούπερ-λιγκ-στον-βό-116292

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ θα γίνει στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ. Η απόφαση είναι ειλημμένη και απλώς αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά από το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Στο μίνι τουρνουά, από το οποίο θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής Ελλάδος στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία (παίρνουν μέρος οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου, που παίζουν χιαστί), η αρχή θα γίνει με τους δύο ημιτελικούς. Αυτοί θα διεξαχθούν την επόμενη Κυριακή 13/3, ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος την Τετάρτη 16 του μηνός.

Βέβαια, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς τι θα συμβεί αν τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ 1 ξεκινήσουν το επόμενο Σάββατο και ο Βόλος κληρωθεί να παίξει εντός έδρας.

Ωστόσο, υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να πάνε μία βδομάδα πίσω τα πλέι άουτ, καθώς από τη μια υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, εφόσον τα πλέι οφ έχουν περισσότερους αγώνες, από την άλλη λόγω της υπόθεσης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Δ.Σ. της Λίγκας με βασικά θέματα την επικύρωση της βαθμολογίας και την κλήρωση των αγώνων κατάταξης έχει μεταφερθεί για την επόμενη Τετάρτη (9/3) από τη Καθαρά Δευτέρα, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ετσι δεν είναι καθόλου απίθανο να μην προλάβουν να ορίσουν τα ματς της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Αυτή η περίπτωση βολεύει όλους, εκτός από τη Νίκη, που θα αναγκαστεί να ξαναπαίξει στη Νεάπολη με τον Θεσπρωτό για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου