ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική νίκη για Δήμητρα, αναμενόμενη ήττα για Θησέα

σημαντική-νίκη-για-δήμητρα-αναμενόμε-113899

Για δεύτερη φορά φέτος η Δήμητρα Ευξεινούπολης επιβλήθηκε της Νέας Αρτάκης με το ίδιο σκορ, δηλαδή το 1-0, στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο γήπεδό της μετά απ’ αυτή επί της Αταλάντης την περασμένη Τετάρτη.

Ετσι, έφτασε στους 27 βαθμούς, αλλά η απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε στον έναν βαθμό, αφού κέρδισαν και ο Αμβρυσσέας και ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, στα χαρτιά ο πρώτος τον Αετό Μακρυχωρίου και με 0-1 ο δεύτερος στην Αταλάντη.

Στο γήπεδο Ευξεινούπολης η Δήμητρα έπαιξε από το δέκατο λεπτό με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Μολδαβού Ντράγκαν Ίον, που έφτυσε τον Λάμπο, κι αυτό φυσικά την ευνόησε.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ στο 40’ με δυνατό σουτ του Πεπκολάι από την αριστερή γωνία περίπου της μικρής περιοχής μετά από βαθιά μπαλιά του Δημητρίου και δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κρατήσουν το 1-0. Αντίθετα, η Δήμητρα είχε σημαντικές φάσεις να φτάσει και σε δεύτερο γκολ και να μην έχει το άγχος έως το τέλος.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Λάμπος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θεοδωρόπουλος, Θωμαΐδης, Καρράς, Πεπκολάι (90’ Παπουτσής), Μαυροζούμης (10’ λ. τρ. Φαράντος) Δημητρίου, Αναστασίου
ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Ντουνάκης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούπρος, Καραμπάς (87’ Κατσαρής), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Μεγάλος, Ίον, Χατζηστάμου.

Ήττα για τον Θησέα με 0-3

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πολύ ισχυρό και πρωτοπόρο Α.Ο. Υπάτου ο Θησέας και γνώρισε αναμενόμενη ήττα. Το τελικό 0-3 στο γήπεδο της Αγριάς ήρθε με γκολ του Ματίας, που έστειλε την μπάλα με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής στο παραθυράκι για το 0-1 στο 27’, και με δύο τέρματα του στόπερ Σταγάκη στο 31’ και το 50’ με κεφαλιά και σουτ μετά από απόκρουση του Κοντοστάθη.

Ιακωβίδης και Δημουλάς έλειπαν λόγω ίωσης, ενώ έναν μήνα περίπου εκτός θα μείνει ο Παπαδήμας, που του τοποθετήθηκε γύψος στο δάχτυλο του χεριού του.

ΘΗΣΕΑΣ: Κοντοστάθης, Μπόρας, Γκάγκας, Σπαθής, Κουκουτής (71’ Λίτσος), Αλεξίου, Χατζησταμάτης (71’ Κουτσούκης), Κατσιγιάννης (46’ Σιώμος), Αλμασίδης, Καρατσόλης, Τσιανάκας

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής ήταν τα εξής:

Δήμητρα Ευξεινούπολης-Νέα Αρτάκη 1-0

(43’ Πεπκολάι)

Θησέας Αγριάς-ΑΟ Υπάτου 0-3

(27’ Ματίας, 31’, 50’ Σταγάκης)

Ελασσόνα-Ηρακλής Λάρισας 0-1

(43’ Χρηστίδης)

Ατρόμητος Παλαμά-ΠΟ Φήκης 2-3

(86’, 90’ Οικονόμου/28’ Τσιαφίτσας, 79’, 82’ Ζέρβας)

Αταλάντη-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-1

(30’ Τσενικλής)

Αετός Μακρυχωρίου-Αμβρυσσέας Διστόμου 0-3 ά.α.

Βαθμολογία

1.ΑΟ Υπάτου 45
2. Ηρακλής Λάρισας 42
3. Ελασσόνα 32
4. ΠΟ Φήκης 31
5. Νέα Αρτάκη 28
6. Δήμητρα Ευξ. 27
7. Αμβρυσσέας 26
8. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 26
9. Ατρόμητος Παλαμά 21
10. Θησέας Αγριάς 16
11. Αταλάντη 9
12. Αετός Μακρυχωρίου 1

Η επόμενη αγωνιστική (19η)

Νέα Αρτάκη-Αμβρυσσέας Διστόμου

ΑΟ Υπάτου-Αετός Μακρυχωρίου 3-0 ά.α.
Ηρακλής Λάρισας-Θησέας Αγριάς
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Δήμητρα Ευξεινούπολης
Φήκη-Αταλάντη
Ελασσόνα-Ατρόμητος Παλαμά

Κατήγγειλε επίθεση και κλοπή δελτίων η Φήκη

Πριν από την αναμέτρηση του αγώνα με τον Ατρόμητο Παλαμά εκτός έδρας, άνθρωποι του ΠΟ Φήκης κατήγγειλαν επίθεση από αγνώστους στην αποστολή και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Μπουρλιό και πως έκλεψαν κάρτες υγείας από συγκεκριμένους παίκτες, όπως οι Ντάσκας, Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Γκαντιάς και Ιωάννου, προφανώς για να μην μπορούν να έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο παιχνίδι.

Κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ ο παράγοντας της Φήκης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η ομάδα είχε 14 δελτία τελικά για να αγωνιστεί, αλλά παρά τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν εις βάρος της, αυτοί που αγωνίστηκαν, πήραν μια μεγάλη νίκη με 2-3.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου