ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα διάγνωση για τον οπαδό του Εθνικού: Η εγκεφαλική αιμορραγία δεν προήλθε από ανεύρυσμα αλλά μάλλον χτύπημα

νέα-διάγνωση-για-τον-οπαδό-του-εθνικού-108179

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών νοσηλεύεται ο 46χρονος οπαδός του Εθνικού Κωνσταντίνος Κατσούλης, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής τραυματίστηκε σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο του Ηροδότου στην Κρήτη.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Ωστόσο, σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών, η εγκεφαλική αιμορραγία δεν προήλθε από ανεύρυσμα, γεγονός που ενισχύει την εκδοχή ότι δεν έπασχε από κάτι παθολογικό. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο σοβαρός τραυματισμός του επήλθε από χτύπημα στο κεφάλι.

Ο γιατρός του 401 Χρήστος Τσακαλάκης σε δηλώσεις του στο Mega, ανέφερε: «Ο ασθενής ήρθε για διερεύνηση της αιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πραγματοποιήθηκε ψηφιακή αγγειογραφία σήμερα, η οποία δεν κατέδειξε ύπαρξη παθολογίας στα εγκεφαλικά αγγεία, δηλαδή κάποιο ανεύρυσμα ή κάποια άλλη παθολογική αιτία από την οποία να προήλθε η εγκεφαλική αιμορραγία»

Η διάγνωση των γιατρών του ΓΣΝΑ 401 είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, το οποίο στην ανακοίνωσή του τόνιζε ότι η εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε από ρήξη ανευρύσματος.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Mega, επιβεβαίωσε τα χτυπήματα, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο 46χρονος δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με σιδερογροθιά.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις, ενώ αναζητείται ένας ακόμη νεαρός.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου