ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημα η Εθνική στο Πανθεσσαλικό

επίσημα-η-εθνική-στο-πανθεσσαλικό-106766

Επισημοποιήθηκε η διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό, καθώς χθες μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν στα γραφεία της ΕΠΟ ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Παναγιώτης Δημητρίου, και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα (σ.σ. χθες) στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Ο., Παναγιώτης Δημητρίου, και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με αντικείμενο τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στο μνημόνιο προβλέπεται ότι ο Δήμος Βόλου θα αναλάβει τα έργα βελτίωσης που απαιτούνται, έτσι ώστε το Πανθεσσαλικό να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA, για να φιλοξενήσει αγώνες του UEFA Nations League.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική θα δώσει τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες της για το UEFA Nations League τον προσεχή Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 9 με την Κύπρο ή την Εσθονία και στις 12 με το Κόσοβο».

Ανάλογη ενημέρωση υπήρξε και από τον Δήμο Βόλου, στην ανακοίνωση του οποίου τονίζεται πως για πρώτη φορά στα χρονικά ο Βόλος θα φιλοξενήσει αγώνες της διοργάνωσης UEFA Nations League και ότι σήμερα Παρασκευή θα γίνει και παρουσίαση των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, που έχουν προγραμματιστεί στην πόλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Υπογράφηκε στην Αθήνα το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχ. Μπέου, και του προέδρου της ΕΠΟ, κ. Παν. Δημητρίου, και έτσι για πρώτη φορά στα χρονικά ο Βόλος θα φιλοξενήσει το ερχόμενο καλοκαίρι αγώνες της διοργάνωσης UEFA Nations League. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο θα αποτελέσει την έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Ελλάδας για δύο αγώνες, στις 9 και 12 Ιουνίου, κόντρα στην Εσθονία ή την Κύπρο και το Κόσοβο, αντίστοιχα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής ποδοσφαιρική διοργάνωση, που θα φιλοξενήσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο, το οποίο πέρασε στην κυριότητα του Δήμου Βόλου.

Σήμερα, Παρασκευή, στις 11 το πρωί, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, πρόκειται να παραχωρήσει στο Δημαρχείο συνέντευξη Τύπου, για την παρουσίαση των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, που έχουν προγραμματιστεί στην πόλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου