ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι απουσίες βγάζουνε την ενδεκάδα

οι-απουσίες-βγάζουνε-την-ενδεκάδα-106731

Οι πέντε σίγουρες απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει το τεχνικό δίδυμο του Άρη, των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή, εν όψει του παιχνιδιού στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό τους οδηγεί σε αναγκαστική ενδεκάδα.

Μόνο γρίφος για δυνατούς λύτες δεν είναι η ενδεκάδα του Άρη που θα παραταχθεί το Σάββατο στην Λιβαδειά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Κι αυτό γιατί οι πέντε σίγουρες απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει το τεχνικό δίδυμο του Άρη, των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή, δεν τους δίνει και πολλές επιλογές.
Συγκεκριμένα τιμωρημένοι είναι οι Αγκάνθο, Κοέλιο και Καζναφέρης ενώ τραυματίες οι Πουλίδο και Παπαστεριανός. Κι όσο για τους Τριανταφυλλάκο και Ασλανίδη θεωρούνται αμφίβολοι.
Αξίζει να σημειωθεί δε πως η απουσία των Αγκάνθο, Κοέλιο και Πουλίδο θα έχει σαν αποτέλεσμα ο Άρης να παρουσιαστεί όχι απλά με ελληνική ενδεκάδα στην Λιβαδειά αλλά και με ελληνική αποστολή στην προσπάθειά του να διευρύνει το αήττητο σερί του.
Στο δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Ψυχογιός και στο κέντρο της θα είναι το δίδυμο των Παντίδος και Παπαζαχαρία. Κι όσο για τις θέσεις των αμυντικών χαφ θα είναι οι Οικονομόπουλος και Νταμαρλής με τους Καπετάνο και Σουνά υποψήφιους για τον χώρο του κέντρου.
Ενώ για την επίθεση απόντος του Αγκάνθο οι Γκέσιος και Γιαννιώτας είναι οι δύο σίγουροι μαζί με έναν εκ των Καπετάνο και Σουνά ανάλογα με το ποιος θα παίξει στο κέντρο.

Κι όσο για την σημερινή προπόνηση του Άρη θα διεξαχθεί τελικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όχι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου εξαιτίας της χθεσινοβραδινής δυνατής βροχής και για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω ο αγωνιστικός του χώρος.

sport24.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου