ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελική ευθεία στη Γ’ Εθνική

τελική-ευθεία-στη-γ-εθνική-106665

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 3ο όμιλο για την 19η αγωνιστική την Κυριακή η Δήμητρα θα αγωνιστεί στην Πιερία με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ενώ ο Θησέας θα παίξει στη Λάρισα με τον Ηρακλή.

Η Δήμητρα έως το τέλος του πρωταθλήματος έχει δυο ματς εκτός έδρας και εκτός από την Πιερία θα παίξει και στην Ελασσόνα, ενώ στην Ευξεινούπολη θα έχει άλλα δυο ματς με Φήκη και στο φινάλε με Θησέα.

Από τη μεριά του ο Θησέας στην 19η αγωνιστική θα παίξει στη Λάρισα με τον δεύτερο πλέον στη βαθμολογία Ηρακλή, ενώ έως το φινάλε θα έχει άλλα δυο ματς όχι στην Αγριά, αλλά στο Βασδέκειο με Ατρόμητο Παλαμά και Αταλάντη, καθώς και το παιχνίδι στην Ευξεινούπολη.

Η Δήμητρα προέρχεται από δυο νίκες στην Ευξεινούπολη επί της Αταλάντης και της Αρτάκης, αλλά και τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και στρέφεται αποκλειστικά στη μάχη της παραμονής, με τον κυριακάτικο αντίπαλο να έχει τον ίδιο στόχο, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από την ομάδα του Στέλιου Αρσένου.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 15:00, θα διευθύνει ο Ιωακείμ Χατζηβασιλείου από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ευστάθιος Τσεχελίδης και Παναγιώτης Πουλαδάκης από την ίδια ΕΠΣ.

Ο Θησέας έχοντας χάσει τις ελπίδες παραμονής θα παίξει στο Arena με τον Ηρακλή Λάρισας και το ματς θα διευθύνει ο Σωτήρης Πέτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Μπάλλας και Χρήστος Αλεξόπουλος από την ίδια ΕΠΣ.

Τα άλλα ματς στην19η αγωνιστική την Κυριακή 13 Μαρτίου (ώρα έναρξης 15:00) θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:

Νέα Αρτάκη-Αμβρυσσέας Διστόμου

(Καλογερόπουλος-Αθηνών)

ΠΟ Φήκης-Αταλάντη

(Κεχαγιάς-Κοζάνης)

Ελασσόνα-Ατρόμητος Παλαμά

(Κολορίζος-Φθιώτιδας)

ΑΟ Υπάτου-Αετός Μακρ. 3-0 α.α.

Δεν αλλάζει κάτι

Τέλος στην έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί περί αναδιάρθρωσης στη Γ’ Εθνική και για υποβιβασμό λιγότερων ομάδων σε σχέση με ό,τι αναφέρει η προκήρυξη της ΕΠΟ, έβαλε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση για καμία αναδιάρθρωση. Με τη νέα, τριετούς διάρκειας, προκήρυξη της διοργάνωσης, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της επόμενης περιόδου θα διεξαχθεί σε 4 Ομίλους των 18 ομάδων. Προσαρμόζουμε τον αριθμό των ομάδων σε μια πιο ρεαλιστική βάση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου