ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μύλος» με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

μύλος-με-την-έδρα-του-τελικού-του-κυπ-1052762

Βόλος, Λάρισα, Αθήνα και… Τούμπα «στο τραπέζι»

Με τον Άρη να «σφραγίζει» το βράδυ της Τετάρτης την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία από τον Παναιτωλικό στο «Κ. Βικελίδης» (0-1 το πρώτο ματς), έφτασε η ώρα να ανοίξει η συζήτηση όσον αφορά την έδρα του παιχνιδιού της 18ης Μαΐου.

Ενώ λοιπόν, οι έδρες που είχαν… πέσει στο τραπέζι ήταν το ΟΑΚΑ (με κόσμο) και το Πανθεσσαλικό (δίχως κόσμο), χθες ήρθε μια διαρροή από πλευράς Άρη να… ταράξει τα νερά. Οι κίτρινοι λοιπόν, απορρίπτοντας την προοπτική του ΟΑΚΑ, σκέφτονταν να προτείνουν ως έδρα του τελικού την Τούμπα ενώ ως εναλλακτική επιλογή θα ήταν το AEL FC Arena. Η επιλογή της Τούμπας έφερε, όπως ήταν άλλωστε λογικό, -ανεπίσημα- αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ όπου η σχετική διαρροή ανέφερε ορθά-κοφτά πως αυτό δε θα συμβεί «ούτε για αστείο», ενώ αξίζει να αναφερθεί πως το γήπεδο της Τούμπας είναι ιδιόκτητο, επομένως χρειάζεται η συγκατάθεση του ΠΑΟΚ για να διεξαχθεί εκεί οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.

Λίγες ώρες μετά, κι αφού το σενάριο της Τούμπας φάνηκε να αποδεικνύεται… όνειρο θερινής νυκτός, προέκυψε πως δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια τα οποία πρόκειται να ρίξει το προσεχές διάστημα στο τραπέζι η ΕΠΟ. Είτε λοιπόν, το ματς θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena με παρουσία φιλάθλων, είτε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά με άδειες κερκίδες. Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί πως βασική επιλογή του Παναθηναϊκού παραμένει το ΟΑΚΑ, επικαλούμενος την ασφάλεια που δύναται να προσφέρει το συγκεκριμένο στάδιο σε όσους παρευρεθούν σε αυτό. Απομένει, λοιπόν, να φανεί που θα… καθίσει η μπίλια και ποιο από τα δύο γήπεδα θα φιλοξενήσει το τελευταίο και σπουδαιότερο παιχνίδι της δεύτερης τη τάξει εγχώριας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου