ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γλύκος: «Στα πόδια μας η νίκη»

γλύκος-στα-πόδια-μας-η-νίκη-105004

Απ’ τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ εξαρτάται κατά βάση το τι θα κάνουν οι Θεσσαλονικείς στη σημερινή τους πρεμιέρα με την Ντιναμό Μινσκ, όπως υποστήριξε ο Βολιώτης τερματοφύλακας, Παναγιώτης Γλύκος. Ο πορτιέρο των «ασπρόμαυρων» δεν θέλησε να χρίσει κανέναν φαβορί στον ενδέκατο όμιλο, υπογραμμίζοντας πως τα πάντα θα κριθούν εντός αγωνιστικών χώρων.

«Είναι στόχος της ομάδας να είναι στην Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να προχωράμε. Η νίκη είναι στα δικά μας πόδια και την τακτική που θα ακολουθήσουμε, παρά να δώσουμε βάση στον αντίπαλο. Είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Από εκεί και πέρα εκτός έδρας οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην της ήττας είναι θετικό. Θέλουμε τη νίκη, τα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε τον χρόνο να τα δούμε. Τα φαβορί θα φανούν στο γήπεδο. Σίγουρα η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα με ιστορία, όπως κι εμείς. Υπάρχουν και άλλες δύο ομάδες στον όμιλο που δεν θέλω να της υποτιμήσω. Ολα πάντως θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα, δεν έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, παιχνίδι με παιχνίδι βγαίνει αυτό που δουλεύουμε εδώ και καιρό.

Προσαρμοζόμαστε από το άδειο γήπεδο στο γεμάτο. Εμείς κοιτάμε περισσότερο το αγωνιστικό κομμάτι. Ο κόσμος φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο, χαιρόμαστε που θα είναι και πάλι κοντά μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου