ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αντέξαμε 65 λεπτά, είμαι ικανοποιημένος»

αντέξαμε-65-λεπτά-είμαι-ικανοποιημένο-1016862

Τους παράγοντες που οδήγησαν τον Βόλο στην παρθενική του ήττα επί Άνχελ Λόπεθ ανέλυσε ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός

Στην αλλαγή του Τσοκάνη, αλλά και στην κόπωση των παικτών από το ματς με τη Λαμία απέδωσε την ήττα με 0-3 από τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ.

«Ήταν αυτό που άλλαξε όλο το παιχνίδι. Ήταν η κούραση και του ματς με τη Λαμία, αντέξαμε 65 λεπτά. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της COSMOTE TV.

Γιοβάνοβιτς: «Χρειάστηκε υπομονή το παιχνίδι»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού επεσήμανε την ανάγκη να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του υπομονή στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού ενώ παραδέχτηκε την σημαντική συμβολή του Α. Γερεμέγεφ στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ο Βόλος τα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει καλά αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Χρειάστηκε υπομονή, χωρίς κόσμο τα παιδιά θέλουν έξτρα κίνητρα. Τα παιδιά έπαιξαν σοβαρά και με υπομονή ακόμα και αν δεν παίξαμε καλά σε κάποια σημεία αλλά με υπομονή τα καταφέραμε.

Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε παίκτες. Ο Άλεξ δουλεύει σκληρά, περιμένει την ευκαιρία του, όπως και σήμερα μας βοήθησε πάρα πολύ με την ικανότητά του να σκοράρει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου