ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοιξαν πανιά στον Βόλο

ανοιξαν-πανιά-στον-βόλο-102526

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Iolkos MatchRace στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΑ. Ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου-Αργοναύτες φιλοξένησε την 1η προκριματική φάση, με τον αγώνα Hellenic Match Racing Tour να διεξάγεται φέτος για 9η φορά, εδραιώνοντας τη θέση του ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά εγχώρια ιστιοπλοϊκά events.

Μεγάλος νικητής, ήταν το Na.Sa Sailing Team με κυβερνήτη τον αθλητή του ΝΟΒΑ Γιώργο Μαρίνο και πλήρωμα την αθλήτρια του ΝΟΒΑ Βιολέτα Αντωνοπούλου και τους αθλητές του ΝΟΘ Βαγγέλη Δολιανίτη και Γιώργος Παπαδόπουλο.

Παράλληλα με την πρωτιά εξασφάλισαν και τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Hellenic Match Racing Tour 2022, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 23 με 25 Σεπτέμβρη.

Με την ένταση του ανέμου σε ιδανικά επίπεδα ο τελικός ήταν συναρπαστικός, με αμφίρροπες και σκληρές μονομαχίες και σκορ 2-1 νίκες. Η ομάδα του Γ. Παναγιωτίδη, που προηγούταν, τερμάτισε τελικά στη δεύτερη θέση.

Στον μικρό τελικό είχαμε κι άλλη ανατροπή, αφού η ομάδα MAXIMA του Β. Κανατούλα, κατέκτησε την 3η θέση με αντίπαλο την ομάδα glaronia του Β. Χατζησταματίου.

Ο στίβος του αγώνα έγινε μπροστά στον όμιλο και το Official Dinner, ενώ η απονομή και τα briefing των πληρωμάτων και των επιτροπών στο κέντρο του ομίλου, την ΑΚΤΗ ΝΟΒ.

Από τους προκριματικούς αγώνες του tour θα ξεχωρίσουν τα τέσσερα ικανότερα πληρώματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους περσινούς top 4 finalists στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αγώνες της 3ης προκριματικής φάσης θα πραγματοποιηθούν από τον Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου το διήμερο 7-8 Μαΐου.

Με ανακοίνωσή του ο ΝΟΒΑ δίνει συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα και στις επιτροπές για την άψογη διοργάνωση όπως και στο Hellenic Match Racing Tour.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου