ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο India Wells

πρόκριση-για-τσιτσιπά-και-σάκκαρη-στο-in-102090

Στο τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκαν στους 32 του Indian Wells, νικώντας τον Σοκ και την Σινιάκοβα αντίστοιχα. Στο ΝΒΑ, η εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν στάθηκε αρκετή για τους Μπακς που ηττήθηκαν από τους Γουόριορς με 122-109.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την πρόκριση του στον 3ο γύρο του Indian Wells.

Αποθέωση για τον Έλληνα τενίστα που τα βρήκε σκούρα απέναντι στο νούμερο 147 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζακ Σοκ.

Οι δυο τενίστας πρόσφεραν ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο κοινό της Καλιφόρνια, με τον Τσιτσιπά να κατακτά το πρώτο σετ με 7-5.

Ο Σοκ πήρε το δεύτερο με 6-3, ενώ το καθοριστικό σετ κρίθηκε στο tie break. Εκεί ο Έλληνας τενίστας ήταν πιο ψύχραιμος και πήρε το εισιτήριο για τους 32 του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τζένσον Μπρούκσμπι.

Ο Τσιτσιπάς μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά η Σάκκαρη πήρε άνετη πρόκριση στον τρίτο γύρο του Indian Wells. Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της στο μονό, και επιβλήθηκε με 2-0 σετ, 6-3 και 7-5 της Κατερίνα Σινιάκοβα. Πλέον, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πέτρα Κβίτοβα.

Εκτός από την Μαρία εντυπωσιακός ήταν και ο Γιάννης. Ο Έλληνας σούπερ σταρ έμοιαζε ασταμάτητος κάτω από την ρακέτα, ωστόσο οι 31 πόντοι, και τα 8 ριμπάουντ που κατέγραψε δεν ήταν αρκετά για τους Μπακς. Τα ελάφια ηττήθηκαν με 122-109 από τους Ουόριορς, που είχαν σε δαιμονιώδη βραδιά τον Κλέι Τόμπσον ο οποίος σκόραρε 38 πόντους.

megatv.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου