ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αθώος για τα κακουργήματα ο Μπέος, επιστρέφει στη θέση του δημάρχου

αθώος-για-τα-κακουργήματα-ο-μπέος-επισ-101968

Στα καθήκοντά του ως δήμαρχος Βόλου επιστρέφει ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς κρίθηκε αθώος για τα κακουργήματα που τον βάραιναν για την υπόθεση του «Koriopolis», των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο δήμαρχος Βόλου κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία, αλλοίωση αποτελεσμάτων σε αγώνες, αλλά και παράνομο στοιχηματισμό, που αποτελούν πλημμελήματα.

Αντιθέτως, η έδρα τον έκρινε αθώο για όλα κακουργήματα με τα οποία ήταν αντιμέτωπος.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο Αχιλλέας Μπέος πρόκειται να επιστρέψει στη θέση του δημάρχου Βόλου, από την οποία και είχε παυθεί.

Ο Αχιλλέας Μπέος

Μετά την έκδοση της απόφασης, σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ. Μπέος αναφέρει:

“Σήμερα έγινε ένα τεράστιο βήμα για τη δικαίωσή μου, που την περίμενα τόσα χρόνια. Η σημερινή δικαστική απόφαση αποδεικνύει πλήρως την αδικία που βίωσα, εγώ και η οικογένειά μου, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά στην παρούσα φάση δεν θέλω να σχολιάσω περισσότερα.
Όμως δηλώνω με σιγουριά ότι είναι απλώς θέμα χρόνου η ολοκληρωτική μου αθώωση και ο κόσμος του Βόλου πρέπει να είναι υπερήφανος για το Δήμαρχό του, που σύντομα επιστρέφει στα καθήκοντά του.
Τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο του Βόλου, σε συνέντευξη Τύπου θα μιλήσω αναλυτικά για όλα αυτά για να ενημερωθούν οι πολίτες, που τόσο σέβομαι και εκτιμώ, με κάθε λεπτομέρεια για όλες τις εξελίξεις.
Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τη θλίψη μου για όσους, ευτυχώς, πάντως, λίγους, είχαν εναποθέσει τις όποιες ελπίδες τους για μια πολιτική καριέρα στην καταδίκη ενός αθώου ανθρώπου, δείχνοντας πόσο φθηνοί και λίγοι είναι. Λυπάμαι που τους στενοχώρησα, αλλά τους έχω εξασφαλίσει μπόλικο ξύδι για να συνέλθουν…”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου