ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάρωσε η Ασημίνα Ευαγγελογιάννη

σάρωσε-η-ασημίνα-ευαγγελογιάννη-1018460

Το «χρυσό» κορίτσι του ΓΣ Βόλου διέπρεψε στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου

Κάνοντας μια επισκόπηση των διασυλλογικών αγώνων στίβου U14 θα παρατηρήσουμε ότι στην κατηγορία των κοριτσιών αγωνίσθηκε μια αθλήτρια, η Ασημίνα Ευαγγελογιάννη που παραθέτοντας τα αποτελέσματα θα καταλάβετε γιατί το αποκαλούμε «χρυσό» κορίτσι.

Η κατηγορία U14 κοριτσιών περιλάμβανε τρία τρίαθλα αγωνίσματα. Το αλτικό, το δρομικό, και το ριπτικό στα οποία η Ασημίνα ήρθε πρώτη σε όλα με 310, 315 και 285 βαθμούς αντίστοιχα, κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια.

Ακόμη, στα επί μέρους αγωνίσματα των τριάθλων κέρδισε άλλα πέντε χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα του άλματος εις ύψος με 1.40μ., των 800μ. με 2.46, των 60μ. με 8.35μ., της σφαιροβολίας με 8.70μ. και μπαλάκι με 36μ. Επίσης κατέκτησε το αργυρό στα 60μ. με 8.40 και χάλκινο στο άλμα σε μήκος με 4.45μ.

Εκτός από τα τρίαθλα στην κατηγορία υπήρξαν και τα ατομικά αγωνίσματα που έγιναν σε Πανθεσσαλικό επίπεδο και εκεί κέρδισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με 9.32μ.

Ο προπονητής της Γιάννης Κουτσοφλίνης, πιστεύει πολύ στην αθλήτρια για μελλοντικές επιδόσεις και εύχεται πρώτα απ’ όλα να έχει την υγεία της και όλα θα γίνουν με την σειρά τους.

Το «χρυσό» κορίτσι του συλλόγου συγχαίρουν ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Χιώτης και τα μέλη του ΔΣ και εύχονται στην Ασημίνα και τον προπονητή της νέες μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου