ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δραματική πρόκριση για Αγία Άννα

δραματική-πρόκριση-για-αγία-άννα-1017250

Απέκλεισε στα πέναλτι τον Αίαντα Σούρπης για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ πανηγύρισε η ομάδα της Αγίας Άννας σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε, που κρίθηκε στα πέναλτι στο γήπεδο της Σούρπης απέναντι στον Αίαντα.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ήταν 1-1 και στην παράταση οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα ακόμη για να πάμε στα πέναλτι, όπου οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν με 4-5.

Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό, με τον Δημητρίου να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μακανίκα για να πετύχει το 1-0. Κόντρα στην πρώην του ομάδα σκόραρε ο Χειλάς στο 82’, κάνοντας το 1-1 και οδηγώντας το παιχνίδι στο έξτρα 30λεπτο.

Ο Αίας κέρδισε πέναλτι στο 97’ για χέρι του Στεργιόπουλου, με τον Δημητρίου να πετυχαίνει το δεύτερό του τέρμα για το 2-1, αλλά ο Κωτούλας ισοφάρισε στο 109’ έπειτα από ασίστ του Αργύρη με το 2-2 να παραμένει μέχρι και το 120’.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι και ευστόχησαν κατά σειρά οι Αργύρης, Κόλα, Χολέβας, Χειλάς και Παπαδημητρίου για την Αγία Άννα, ενώ μοιραίος για τους κιτρινόμαυρους ήταν ο Φαράντος, που έστειλε την μπάλα άουτ. Για τον Αίαντα σκόραραν οι: Δημητρίου, Ντούρας, Καρράς και Ξηροκώστας.

Η σειρά των πέναλτι:

Αργύρης 0-1

Δημητρίου 1-1

Κόλα 1-2

Ντούρας 2-2

Χολέβας 2-3

Καρράς 3-3

Χειλάς 3-4

Ξηροκώστας 4-4

Παπαδημητρίου 4-5

Φαράντος άουτ

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Παπανικολόπουλος, Θυμιόπουλος (54’ Βούλγαρης), Ξηροκώστας, Γκρίνιας, Κατσαβριάς (78’ Κομπούρας), Φαράντος, Καρράς, Μακανίκας 54’ Νικογιάννης), Δημητρίου, Ντούρας.

ΑΓΙΑ ΆΝΝΑ: Αϊντίνι, Μπούτλας (75’ Νταβλαμάνος), Παπαδήμος, Χολέβας, Στεργιόπουλος, Βέργος (64’ Χειλάς), Κορέτα (105’ Σιμιτσής), Αργύρης, Κόλα, Τσελεπής (105’ Κωτούλας), Παπαδημητρίου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου