ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετούσε φωτιές η Πλατανιά, νίκη με 9-1 για ΝΠΣ Βόλος

πετούσε-φωτιές-η-πλατανιά-νίκη-με-9-1-για-101659

Στο… υποτιθέμενο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, ο Βόλος ΝΠΣ επιβλήθηκε με 9-1 των Πιερίδων Μουσών για τον 3ο όμιλο χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του ΕΑΚ για την 10η αγωνιστική.

Οι κυανέρυθρες έδωσαν συνέχεια στο αήττητο σερί τους και έφτασαν έτσι τους 24 βαθμούς, φιγουράροντας στην πρώτη θέση του ομίλου τους, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τις Νηρηίδες Φθίας.

Το παιχνίδι μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία η 15χρονη Κωνσταντίνα Πλατανιά, σημειώνοντας συνολικά πέντε τέρματα, εκ των οποίων τα τέσσερα στο πρώτο μέρος, το οποίο και ολοκληρώθηκε με 5-0. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τέσσερα τέρματα της Πλατανιά σημειώθηκαν μέχρι το 25ο λεπτό!

Δύο τέρματα πέτυχε επίσης η Φερονίκη Αγόρου κι από ένα συμπλήρωσαν οι Ζωή Ζεύγλη,

Ελένη Γρηγορίου.

Με το σκορ στο 5-0 η Θεοχάρη απέκρουσε πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενες, οι οποίες μείωσαν με φάουλ σε 8-1, σε μία φάση που η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και η Θεοχάρη μπλόκαρε, με τον διαιτητή να θεωρεί όμως πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Πρώτη εμφάνιση για την ομάδα του Γιώργου Πλατανιά έκανε η 15χρονη Σεμίνα, ενώ για την ομάδα του Βόλου αγωνίστηκαν οι: Θεοχάρη, Τράικου, Σταμοπούλου (10’ λ.τρ. Αθηνά Μπότσαρη), Μακεδών, Ισιδ. Πάσχου Χουβαρδά (85’ Σεμίνα), Πλατανιά, Ευφροσύνη Λουκοπούλου (70’ Γρηγορίου), Μαγδαληνή Λουκουπούλου (46’ Φερ. Αγόρου), Πούλιου, Ζεύγλη (70’ Αθανασίου).

Πέντε τέρματα πέτυχε η 15χρονη Πλατανιά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου