ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανάμικτα συναισθήματα στον ΟΜΑΘ

ανάμικτα-συναισθήματα-στον-ομαθ-1016503

Μετά την 7η ανάβαση Ελασσόνας το περασμένο Σαββατοκύριακο

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στον ΟΜΑΘ (Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας), μετά την 7η ανάβαση Ελάσσονας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και έλαβαν μέρος εννέα αθλητές του ομίλου.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία CAT4 ο Άγγελος Μπατσίλας μετά από μια άτυχη στιγμή που είχε στο πρώτο σκέλος του αγώνα, δεν κατάφερε να μας προσφέρει θέαμα με τις ωραίες επιδόσεις που μας είχε συνηθίσει.

Στην κατηγορία CAT3 συμμετείχαν τρεις αθλητές. Ο Θανάσης Λάμπρου, ανέβαζε ρυθμό σε κάθε πέρασμα του με την όμορφη «Γαλλίδα» του, ο Θανάσης Τσιτσιγιάννης μας χάριζε ωραία περάσματα κάθε φορά που ανέβαινε και τέλος ο Βασίλης Ανάγνου, αν και στο πρώτο σκέλος του αγώνα δεν κατάφερε να συνεχίσει λόγο μηχανικού προβλήματος, στο δεύτερο σκέλος μας χάρισε ένα απίστευτο πέρασμα με το χρονόμετρο να σταματάει στο 2:08.97.

Στη κατηγορία CAT2 ο Κώστας Τραγής με αξιόλογα περάσματα το διήμερο κατάφερε να είναι πρώτος στην Ε10. Ο Γιώργος Σανίδας παρά τα προβλήματα που είχε το διήμερο κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση στην Ε10.

Στην ιδία κατηγορία αγωνίστηκε και ο Μιχάλης Παρασκευάς, που μας χάρισε μόνο ένα πέρασμα στα δοκιμαστικά του Σαββάτου και με ένα μηχανικό πρόβλημα στο πρώτο σκέλος του αγώνα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει.

Στην κατηγορία Formula Saloon FSA2 ο τοπικός οδηγός Ιορδάνης Χορίδης λόγω μηχανικού προβλήματος στο δεύτερο σκέλος του αγώνα κατετάγη στην 4η θέση.

Τέλος, στην κατηγορία Formula Saloon FSA ο Δημήτρης Μπερτζέμης με το θορυβώδες BMW 3 E36 τερμάτισε στην 3η θέση και ξεσήκωσε τους θεατές με τα όμορφα περάσματά του. Με ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην 7η ανάβαση Ελασσόνας και τους εύχεται καλή συνέχεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου