ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πισωγύρισμα

πισωγύρισμα-996685

Σε… ένα βήμα μπρος και δύο βήματα πίσω εξελίσσεται η φετινή σεζόν για τον Βόλο

Εκεί που οι κυανέρυθροι δείχνουν ότι πάνε να ορθοποδήσουν, κάτι προκύπτει και τα… θαλασσώνουν.

Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού καθώς οι κυανέρυθροι είχαν πολλούς παράγοντες υπέρ τους κι όμως και πάλι δεν τα κατάφεραν.

Αρχικά, ο Βόλος προερχόταν από δύο σερί θετικά αποτελέσματα (2-1 εντός την Κηφισιά, 1-1 στα Γιάννενα) κάτι το οποίο θεωρητικά θα έπρεπε να έχει «ανεβάσει» τους ποδοσφαιριστές του. Επίσης υπήρχαν σημαντικές επιστροφές παικτών από τραυματισμούς όπως ο Άλχο και ο Σιέλης, οι απουσίες των οποίων ήταν κομβικές το προηγούμενο διάστημα.

Οι Θεσσαλονικείς, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, δεν είχαν πάρει τρίποντο μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης. Σε τέσσερα παιχνίδια είχαν σημειώσει τρεις ήττες (από ΟΦΗ, Λαμία, ΟΣΦΠ) και μια «λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Επίσης, οι κίτρινοι μετρούσαν ούτε μια, ούτε δύο αλλά… οκτώ σημαντικές απουσίες, όντας αρκετά αποδυναμωμένοι, κυρίως στην μεσοαμυντική τους γραμμή.

Παρά λοιπόν αυτούς τους παράγοντες αλλά και το ότι οι κυανέρυθροι είχαν αξιοπρεπή παρουσία δημιουργώντας επικίνδυνες στιγμές στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, το θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε και οι κίτρινοι έφυγαν με το διπλό από τη Μαγνησία.

Γ.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου