ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκαιρία για ανάκαμψη στα Γιάννινα

ευκαιρία-για-ανάκαμψη-στα-γιάννινα-1000508

Μέσω Κυπέλλου ο Βόλος θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις

Την ημερομηνία και την ώρα της επόμενης αγωνιστικής του υποχρέωσης έμαθε από προχθές Δευτέρα ο Βόλος, αφού όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΠΟ, το παιχνίδι των κυανέρυθρων κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ορίστηκε για το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτώβρη στις 15:00.

Πρόκειται για την πρώτη φάση του θεσμού στην οποία θα πάρουν μέρος ομάδες της Super League, πράγμα το οποίο σημαίνει πως για αμφότερους τους αντιπάλους η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η παρθενική στο Κύπελλο Ελλάδος της σεζόν 2023-24.

Το πως θα εμφανιστούνε οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων το μεσημέρι του Σαββάτου παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό. Τόσο οι Ηπειρώτες, όσο και κυρίως οι κυανέρυθροι δεν έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν το φετινό πρωτάθλημα, οπότε είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα δώσουν έμφαση στον θεσμό του Κυπέλλου ή αν θα παραταχτούν με εναλλακτικές επιλογές αδιαφορώντας μερικώς για την έκβαση του αγώνα και κατ’ επέκταση για την πραγματοποίηση μιας μακράς πορείας στη διοργάνωση.

Το σύνολο του Κώστα Μπράτσου βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα πρωταθλήματος, αγνοώντας ακόμη τη χαρά της νίκης φέτος και έχοντας σημειώσει 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως χρωστάει ένα παιχνίδι, καθώς το ματς της 7ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό που ήταν προγραμματισμένο για τη 1/10 αναβλήθηκε λόγω των καταστροφικών συνεπειών της κακοκαιρίας Elias στη Μαγνησία.

Οι Ηπειρώτες έχουν συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς σε 7 αναμετρήσεις και βρίσκονται στην 11η θέση της βαθμολογίας. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Κηφισιά, μετράνε 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι 3 από αυτές μάλιστα έχουν έρθει στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, κάτι το οποίο καθιστά την ομάδα των Ιωαννίνων την δεύτερη πιο…ντεφορμέ ομάδα της Super League (μετά τον Βόλο).

Στα αγωνιστικά, οι κυανέρυθροι προχώρησαν σε μια…αναγκαία κίνηση της τελευταίας στιγμής, κάνοντας δικό τους τον 31χρονο Σουηδό στόπερ Μικάελ Ντύρεσταμ ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας. Η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν σχεδόν επιβεβλημένη, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Σιέλη, οι μοναδικοί διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί στο κυανέρυθρο ρόστερ ήταν οι νεαροί Κυριάκος Ασλανίδης και Αλέξανδρος Καλογερόπουλος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου