ΠΟΛΟ

Ηττήθηκε στην Ηλιούπολη, αλλά ελπίζει ο Βόλος

ηττήθηκε-στην-ηλιούπολη-αλλά-ελπίζει-902701

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, ο Βόλος ηττήθηκε με 9-5 από την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playouts της Α1 ανδρών στο πόλο και αύριο φιλοξενεί την «Ένωση», προκειμένου με νίκη να «στείλει» τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

Υπό τις οδηγίες του τεχνικού διδύμου Σάκη Πλατανίτη-Νίκου Βενετόπουλου, ο Βόλος πάλεψε το βράδυ της Πέμπτης (5/5) στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, όμως η ΑΕΚ ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε.

Οι Βολιώτες αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα με τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έχουν το πάνω χέρι για την παραμονή. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 4-1, αλλά ο Βόλος ισοφάρισε σε 4-4 στο τέλος του ημιχρόνου, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Μάζη έκλεισε την άμυνά της και βρήκε λύσεις επιθετικά, κυρίως με Κριγιέστορατς και Ηλιόπουλο και έφτασε στη νίκη με το τελικό 9-5.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει αύριο Σάββατο (7/5) στις 20:00 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, ενώ αν χρειαστεί τρίτος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (9/5), στις 21:30 και πάλι στην Ηλιούπολη.

Όσον αφορά στο παιχνίδι της Πέμπτης, τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Αράγια, που ήταν και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ 1 πέτυχε ο Ιωαννίδης. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κριγιέστορατς.

ΑΕΚ (Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας, Κριγιέστορατς 3, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Σταμέλος, Τσαταλιός 1, Παπάκος, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος 2, Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας.

ΒΟΛΟΣ (Πλατανίτης-Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Πετρόπουλος, Κουφιδάκης, Αράγια 4, Μαρινάγης, Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ.

  • Για την αυριανή αναμέτρηση διαιτητές ορίστηκαν οι: Γρηγόρης Σπανούδης, Αγις Καρούλης
  • Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρώτης φάσης για τα playouts, ο ΓΣ Περιστερίου επιβλήθηκε με 13-7 επί του Παλαιού Φαλήρου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, ενώ ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια υπερπολύτιμη νίκη την πιο κατάλληλη στιγμή, στην έδρα του, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή. Οι πράσινοι του Μιχάλη Λαζαρίδη επιβλήθηκαν με 5-3 επί του ΝΟ Χίου. Τέλος, το πρώτο βήμα για την παραμονή στην Α1 πόλο ανδρών έκανε και ο ΝΟ Χανίων επικρατώντας άνετα με 13-3 του Αρη στην Κρήτη.

Το αυριανό πρόγραμμα των playouts:

12:30 Αρης-Χανιά

17:00 Π. Φάληρο-Περιστερίου

18:30 Χίος-Παναθηναϊκός

20:00 Βόλος-ΑΕΚ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου