ΠΟΛΟ

Πρεμιέρα με ήττα για τον Βόλο στη Λάρισα

πρεμιέρα-με-ήττα-για-τον-βόλο-στη-λάρισ-883868

Με το αριστερό ξεκίνησε η φετινή περιπέτεια για την ανανεωμένη ομάδα του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, η οποία στην πρεμιέρα της Α2 Εθνικής κατηγορίας πόλο των ανδρών ηττήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη Λάρισα από τον τοπικό ΝΟΛ του Βολιώτη τεχνικού Δημήτρη Μπλάνα με σκορ 13-6.

Στην αρχή του θεσσαλικού ντέρμπι του Βορείου ομίλου οι Βολιώτες ήταν εντυπωσιακοί και προηγήθηκαν στο σκορ με 2-3 στο α’ οκτάλεπτο, αλλά παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα, οι Λαρισαίοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, ισοφαρίζοντας σε 5-5 με το τέλος του β’ οκταλέπτου και στη συνέχεια πήραν βραχεία κεφαλή περνώντας μπροστά στο σκορ για το 7-6 στο τέλος του γ’ οκταλέπτου. Στο 4ο και τελευταίο οκτάλεπτο οι Βολιώτες, όχι μόνο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αλλά δέχτηκαν και έξι τέρματα από τους γηπεδούχους, για να φθάσουμε στο τελικό 13-6.

Πλέον, η επόμενη αγωνιστική (2η) θα βρει τους Βολιώτες του Μανώλη Γούναρη να μάχονται και πάλι εκτός έδρας, παίζοντας με αντίπαλο τον ΟΦΘ στη Θεσσαλονίκη.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-BOΛΟΣ 13-6

Οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 2-1, 6-0

ΝΟ Λάρισας: Δανιήλ Χ. 1, Κουλουκτσής 2, Παπαδόπουλος Τρ. 1, Δανιήλ Α. 1, Στεργίου Δ. 2, Αλιχανίδης Β. 2, Στεργίου Γ. 1, Μεταξιώτης 2, Κόκκινος 1.

Βόλος: Κουφιδάκης 2, Καρπέτας 1, Γλούμης 3.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου