ΠΟΛΟ

Ελλαδάρα για μεγάλα πράγματα στον Βόλο

ελλαδάρα-για-μεγάλα-πράγματα-στον-βόλ-868204

Με την αμέριστη συμπαράσταση του φίλαθλου κοινού η Εθνική Ελλάδος παίδων επικράτησε στην ανοιχτή πισίνα «Ι. Αντωνόπουλος» του ΕΑΚ και της Ελβετίας και έκανε το δύο στα δύο στον Β’ όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή στον Βόλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για το 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης παίδων, η Εθνική Ελλάδος είχε ξεκινήσει με το δεξί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, επικρατώντας με 18-7 της Ιαπωνίας και σήμερα ήταν σειρά της… Ελβετίας, που συνετρίβη από τα ελληνόπουλα του Φώντα Λεμπέση με 21-4! Η Εθνική μας αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη στις 20:30 την ομάδα της Γεωργίας για το 3Χ3.

Ελλάδα-Ελβετία 21-4

Με τον Βολιώτη αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας Χρήστο Λασκαρίδη να σημειώνει δύο γκολ, η Ελλάδα προηγήθηκε άνετα στο πρώτο εξάλεπτο με 6-0 της Ελβετίας, δείχνοντας από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της. Το δεύτερο εξάλεπτο συνεχίστηκε με τον ίδιο… φρενήρη ρυθμό για την ελληνική ομάδα, που πέτυχε επτά τέρματα, αλλά δέχθηκε δύο, έχοντας ωστόσο σε 12 λεπτά, 7/7 πέναλτι! Τραβώντας φρένο στο τρίτο εξάλεπτο, η Εθνική πέτυχε τέσσερα γκολ, έναντι ενός των Ελβετών, ανεβάζοντας ωστόσο τη διαφορά στα 14 τέρματα (17-3). Στο τελευταίο εξάλεπτο, διαδικαστικού χαρακτήρα, ο ρυθμός έπεσε, με την Εθνική να σκέφτεται ήδη το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Γεωργία. Οι διεθνείς μας πέτυχαν ξανά τέσσερα γκολ, έναντι ενός των Ελβετών.

ΕΛΛΑΔΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ 21-4

Εξάλεπτα: 6-0, 7-2, 4-1, 4-1

ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Μαυριόπουλος, Λυκούδης 4, Κόκκινος 1, Καρατζάς 3, Καπράγκος, Λασκαρίδης 3, Ζερβουδάκης 1, Μητράκης 1, Ζαχόπουλος 3, Σιαμάς 1, Μπελέσης 2, Χωματάς 2, Κρατημένος

ΕΛΒΕΤΙΑ: (Γκόραν Σάμπλιτς) Μουζέλι, Μπότσο, Λιούτι 1, Κάτιλαζ, Μπραμπιλάσκα, Γκέζερ 2, Φλιούκικγκερ, Βαλσανιακόμο, Ριτζ, Ραβέτα 1, Πιτσόλι, Ξαντίπε.

Αποτελέσματα (2η)

Ιαπωνία-Γεωργία 14-9

Ελλάδα-Ελβετία 21-4

Σήμερα-3η αγωνιστική

19:15 Ελβετία-Ιαπωνία

20:30 Ελλάδα-Γεωργία

Βαθμολογία

  1. Ελλάδα 4
  2. Ιαπωνία 2
  3. Γεωργία 2
  4. Ελβετία 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου