ΠΟΛΟ

Ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Βόλος

ηττήθηκε-στη-θεσσαλονίκη-ο-βόλος-83309

Την ήττα με 11-9 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, γνώρισε χθες ο Βόλος, φιλοξενούμενος από τον Αρη. Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, οι κίτρινοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν στο τέλος, πανηγυρίζοντας την πρώτη τους φετινή νίκη, σε αντίθεση με τους Βολιώτες, που παρέμειναν χωρίς νίκη μετά και το χθεσινό παιχνίδι. Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 5-1, ενώ στο δεύτερο οι Βολιώτες πέτυχαν έξι τέρματα έναντι 2 του Αρη για το 7-6. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Αρης πέτυχε ένα τέρμα, έναντι κανενός των Βολιωτών και στην 4η περίοδο, ο Βόλος κατάφερε να μειώσει ακόμη και στο 10-9, αλλά ο Αρης πήρε τελικά τη νίκη με 11-9.

Πέντε τέρματα πέτυχε ο Χάλαμ, κι από ένα οι Ιωαννίδης, Μπομπός, Στεργίου, Αράγια.

Η μάχη της παραμονής συνεχίζεται για τους Βολιώτες με νέο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στο Παλαιό Φάληρο το ερχόμενο Σάββατο 26/3 για την 5η αγωνιστική.

Η 6η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 2 Απριλίου στον Βόλο απέναντι στον Αρη, παιχνίδι το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Πέντε τέρματα πέτυχε ο Χάλαμ, κι από ένα οι Ιωαννίδης, Μπομπός, Στεργίου, Αράγια.

ΑΡΗΣ (Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος 1, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 2, Νάνος 1, Ζίτνικ 3, Παυλίδης 2, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Πασματζής, Ζιούτας.

ΒΟΛΟΣ (Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Πετρόπουλος, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 1, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός 1, Χάλαμ 5.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου