ΠΟΛΟ

Φιλικά για το πόλο της Νίκης στην Πάτρα

φιλικά-για-το-πόλο-της-νίκης-στην-πάτρα-815051

Το σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου η ομάδα πόλο της Νίκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του ΝΟ Πατρών και ταξίδεψε μέχρι την Πάτρα όπου έδωσε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Η αποστολή μπορεί να ήταν ολιγομελής, τα φιλικά παιχνίδια όμως ήταν πολύ ενδιαφέροντα και οι μάχες ιδιαίτερα δυνατές, ενώ η φιλοξενία που της παρείχε η ομάδα του ΝΟ Πατρών ήταν άψογη. Το μεγαλύτερο κέρδος όμως ήταν σχέσεις που δημιούργησαν οι αθλητές με τους αντιπάλους τους και τα χαμόγελα που τους έμειναν.

Τη φετινή χρονιά το τμήμα υδατοσφαίρισης έκανε ένα μεγάλο βήμα, καθώς έδωσε μεγάλο αριθμό φιλικών παιχνιδιών σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες. Φιλοξένησε στον Βόλο πολλές φορές γειτονικές ομάδες κυρίως από τη Λάρισα, ενώ ταξίδεψε από την Κοζάνη μέχρι και την Πάτρα και συμμετείχε και σε τουρνουά επίσημου χαρακτήρα.

Οι άνθρωποι της Νίκης υπόσχονται ότι η φετινή χρόνια ήταν μόνο η αρχή και ότι την επόμενη με καλύτερη οργάνωση τα φιλικά παιχνίδια θα είναι ακόμα περισσότερα με στόχο όχι μόνο την καλύτερη προετοιμασία, αλλά κυρίως την σύσφιξη σχέσεων και την ανάπτυξη φιλίας και συνεργασίας με ομάδες από όσες περισσότερες πόλεις γίνεται, και βεβαίως την ανάπτυξη του αισθήματος της φιλίας, της συνεργασίας και του ευ αγωνίζεσθαι σε όλους τους αθλητές της.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έχει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον ΝΟ Πατρών για την άψογη φιλοξενία και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην τελική φάση μίνι παίδων στην οποία συμμετέχει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου