ΠΟΛΟ

Ικανοποίηση στον ΝΟΒΑ για την πρόκριση της εφηβικής ομάδας πόλο

ικανοποίηση-στον-νοβα-για-την-πρόκρισ-794812

Μετά την πρόκριση στη Β΄ φάση του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων, ήλθε η σειρά της αντιπροσωπευτικής ομάδας Εφήβων του ΝΟΒ-Α (γεννηθέντες το 1997 και νεότεροι), να περάσει στη Β΄ φάση του Πρωταθλήματος.

Η νεοφώτιστη ομάδα Εφήβων είχε πολύ καλή παρουσία στην προκριματική φάση που πραγματοποιήθηκε στον 6ο Όμιλο, στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας (Βασίλης Πολύμερος).

Την ομάδα του ΝΟΒ-Α η οποία συγκροτήθηκε από τον προπονητή κ. Ιωάννη Δημαρέλο και τους συνεργάτες του, απάρτιζαν οι:

Θωμάς Τσιαμπήρας (τερματ.), Παντελής Βαλιάντζας, Γεώργιος Φυντικίδης, Γεώργιος Μίλτος, Απόστολος Τζιάνης, Κων/νος Κλημεντόπουλος, Αριστοτέλης Διαμάντης, Θανάσης Τσιάμης, Φώτης Φιλίππου, Γεώργιος Καρβούνης, Γεώργιος Τζώρτζης, Χρήστος Σιάσος, Κων/νος Βαραλής, Ηλίας Τόλιος, Μάριος Υδραίος, Αλέξανδρος Κούρτης και Δημήτρης Μπακαλάκης.

Το πρώτο παιχνίδι ήταν με τον Ν.Ο.Λάρισας ,στο οποίο ηττήθηκε με 14-9. (2-4) (2-4) (1-5) (4-1).

Τα τέρματα πέτυχαν οι: Τζιάνης 4 , Φιλίππου 3, Βαλιάντζας 1, Διαμάντης 1.

Το δεύτερο παιχνίδι ήταν με τον ΟΕΑ-ΝΑΒ, το οποίο έληξε ισόπαλο 7-7. (0-1) (2-1) (4-3) (1-2).

Τα τέρματα πέτυχαν οι: Τζιάνης 3, Διαμάντης 3, Μίλτος 1.

Το τρίτο παιχνίδι, Λαμία – ΝΟΒ-Α, δεν είχε ενδιαφέρον αφού ο ΝΟΒ-Α συνέτριψε την Ν.Ε.Λαμίας με 5-31. (0-8)(0-12) (1-6) (4-5).

Τα τέρματα πέτυχαν οι: Φυντικίδης 2, Τζιάνης 6, Κούρτης 1, Βαλιάντζας 8, Διαμάντης 3, Υδραίος 1, Μίλτος 6, Σιάσος 1, Τζώρτζης 3.

Στη γενική βαθμολογία ο ΝΟΒ-Α ισοβάθμησε με τον ΟΕΑ-ΝΑΒ, όμως η διαφορά τερμάτων από το ματς με τη Λάρισα έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του ΝΟΒ-Α.

Η τελική κατάταξη ήταν:

Ν. Ο. Λάρισας 9 βαθ.,

ΝΟΒ-Α 4 βαθ. ,

ΟΕΑ-ΝΑΒ 4 βαθ. και η

Ν.Ε. Λαμίας 0 βαθ.

Η ημιτελική φάση θα γίνει 29-30 Ιουνίου 2013.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές, τους προπονητές, την Εφορεία, την οποία ασκεί με μεγάλη επιτυχία ο κ. Νίκος Μπακαλάκης και εύχονται καλή συνέχεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου