ΠΟΛΟ

Απρίλιο και Ιούνιο …στην πισίνα

απρίλιο-και-ιούνιο-στην-πισίνα-714620

Με τη συμμετοχή του Ο.Υ.Κ Βόλου το πρωτάθλημα της Α2 πόλο

Με τη συμμετοχή του Ο.Υ.Κ Βόλου θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο το πρωτάθλημα της Α2 πόλο. Ήδη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, η κλήρωση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Μετέχουν 12 ομάδες, χωρισμένες σε 3 ομίλους των τεσσάρων με τον Ο.Υ.Κ. Βόλου να κληρώνεται στον 1ο όμιλο.

Αναλυτικά:

Α’ όμιλος: Ν.Ο. Καλαμακίου, Ο.Υ.Κ. Βόλου, Νηρέας Γέρακα, Ν.Ε. Πατρών.

Β’ όμιλος: Γλυφάδα, Τρίτων Αμαρουσίου, Ν.Ο. Λάρισας, Νηρέας Λαμίας.

Γ’ όμιλος: Εθνικός Πειραιά, ΟΦΗ, Ηρακλής, Ηλυσιακός.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Ο Α’ γύρος της Α’ φάσης, το τριήμερο 26, 27 και 28 Απριλίου, στα κολυμβητήρια Γέρακα, Γλυφάδας και Ιλίσιο αντίστοιχα, πλην των αγώνων του ΟΦΗ, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με τη μη λειτουργία του κολυμβητηρίου Ηρακλείου.

Ο Β’ γύρος της Α’ φάσης, θα διεξαχθεί στις 21, 22 και 23 Ιουνίου, μαζί με τα παιχνίδια του ΟΦΗ από τον Α’ γύρο (από 20/6 οι αγώνες του).

Οι 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, προκρίνονται να αγωνιστούν στα πλέι οφ (θέσεις 1-6), ενώ οι υπόλοιπες θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ (θέσεις 7-12). Οι αγώνες αυτοί ορίστηκαν για τις 5-7 Ιουλίου ο Α’ γύρος και 19-21 Ιουλίου ο Β’ γύρος.

Οι Νέοι άνδρες

Στην τελική τ φάσης του πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών μετέχει από την Πέμπτη ο Ο.Υ.Κ. Βόλου. Στην πρεμιέρα πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και ηττήθηκε με 9-5 από τον Νηρέα Γέρακα, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι επιβλήθηκε με 18-7 του Ιωνικού Νίκαιας. Πανιώνιος και Νηρέας Γέρακα από τον Α’ όμιλο και οι Ν.Ο Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός από τον Β’ έχουν πάρει ένα σχετικό προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών.

Η Τελική φάση θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή 31/3 (στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης) με τους ημιτελικούς, τους αγώνες κατάταξης και τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον πρωταθλητή του 2013.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, στους δύο ομίλους:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης):

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 8-10,

ΟΥΚ Βόλου – Νηρέας Γέρακα 5-9.

Νηρέας Γέρακα – ΠΑΟΚ 13-9,

Ιωνικός Νίκαιας – ΟΥΚ Βόλου 8-17,

Πανιώνιος – Νηρέας Γέρακα 12-10,

ΠΑΟΚ – Ιωνικός Νίκαιας 9-5.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Πειραιά):

Παναθηναϊκός – Ηρακλής 16-8,

ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 10-4.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 19-7,

Παλαιό Φάληρο – ΝΟ Βουλιαγμένης 9-12,

Ηρακλής – Ολυμπιακός 4-23,

Παναθηναϊκός – Παλαιό Φάληρο 6-7.

.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου