ΠΟΛΟ

Φυσιολογική ήττα για Νίκη Βόλου

φυσιολογική-ήττα-για-νίκη-βόλου-600100

Τη δεύτερή της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε η Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 πόλο ανδρών, από τον εμφανώς ανώτερο Νηρέα Γέρακα, από τον οποίο και ηττήθηκε στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» με 4-10.

Η ομάδα των Δημήτρη Μπλάνα και Δημήτρη Κόφφα, στο πρώτο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ήθελε το πρώτο της τρίποντο στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, για να ανέλθει τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά, μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι για τη φετινή σεζόν, από τον Μίλωνα με 8-7.

Ο κόσμος βρέθηκε κοντά στην ομάδα, ωστόσο το πρώτο οκτάλεπτο μάλλον τον απογοήτευσε, με τη Νίκη να μη μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και το Νηρέα Γέρακα να παίρνει μεγάλη διαφορά στο σκορ, με 1-6. Σκόρερ για τους Βολιώτες, ο Δημήτρης Πισσίας, που είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2, γκολ το οποίο πανηγυρίστηκε θερμά από όσους στήριξαν τη Νίκη Βόλου, στο πρώτο της φετινό παιχνίδι έδρας.

Κι ενώ το πρώτο οκτάλεπτο κύλησε εφιαλτικά για τους Βολιώτες, η Νίκη έπειτα βελτιώθηκε αισθητά, με αποτέλεσμα η δεύτερη περίοδος να ολοκληρωθεί με το επιμέρους 1-1, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Δημήτρης Γλούμης για τους Βολιώτες. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 2-7, ωστόσο, η ψαλίδα είχε ανοίξει αρκετά για τους Αθηναίους του Νηρέα Γέρακα, που άλλωστε έκαναν συντήρηση δυνάμεων στη συνέχεια.

Η τρίτη περίοδος ανήκε εκ νέου στο Νηρέα Γέρακα, που πέτυχε δύο τέρματα έναντι κανενός της Νίκης Βόλου, με την ομάδα του Κώστα Σπηλιόπουλου να «καθαρίζει» ουσιαστικά το παιχνίδι, έχοντας την πρωτοπορία στο σκορ, με 2-9, παίρνοντας και τη μεγαλύτερη διαφορά της στο παιχνίδι.

Είκοσι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου… προέκυψε βλάβη στον πίνακα του κολυμβητηρίου, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για 10 περίπου λεπτά, ενώ η χρονομέτρηση στην τελευταία περίοδο γινόταν αποκλειστικά από την γραμματεία, χωρίς να είναι εμφανής ο χρόνος και το σκορ. Η συγκεκριμένη βλάβη δεν ήταν, ωστόσο, η μοναδική, καθώς τα χρονόμετρα των 30’’ δε λειτούργησαν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, από την αρχή του αγώνα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να ενημερώνονται από τη γραμματεία για το χρόνο επίθεσης που τους απέμενε, πρόβλημα που αντιμετώπισε και η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου την περασμένη Κυριακή.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με ένα επιμέρους 2-1 υπέρ της Νίκης Βόλου, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 4-10 για την ομάδα του Νηρέα Γέρακα. Για την ομάδα της Νίκης, τα δύο γκολ πέτυχαν ο Πισσίας και ο Γκανάτσιος.

Η διακύμανση του σκορ:

Α’ οκτάλεπτο: 0-1 Γ. Παπαδόπουλος, 0-2 Χατζηγιάννης, 1-2 Πισσίας, 1-3 Γεωργακόπουλος, 1-4 Τσακιράκης πέναλτι, 1-5 Γεωργακόπουλος, 1-6 Θεοδωρακόπουλος

Β’ οκτάλεπτο: 1-7 Τσακιράκης, 2-7 Γλούμης

Γ’ οκτάλεπτο: 2-8 Γεωργακόπουλος, 2-9 Τσακιράκης

Δ’ οκτάλεπτο: 3-9 Πισσίας, 3-10 Γεωργακόπουλος, 4-10 Γκανάτσιος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 4-10

Οκτάλεπτα: 1-6, 1-1, 0-2, 2-1

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Μπλάνας) Παρασκευάς Β., Δανιήλ, Γκανάτσιος 1, Δελακάς, Τάσσιος, Μακρής, Καραγκούνης, Κατσιγιάννης, Τζαμτζής, Πισσίας 2, Γιαβαρίδης, Κανάκης, Καρτσάνας, Παπαδημητρίου, Γλούμης 1.

ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ:(Σπηλιόπουλος) Γεωργακόπουλος 4, Τσακιράκης 3, Γρ. Παπαδόπουλος 1, Χατζηγιάννης 1, Θεοδωρακόπουλος 1.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου