ΠΟΛΟ

Καλός για τρία οκτάλεπτα ο ΟΥΚ Βόλου αλλά…

καλός-για-τρία-οκτάλεπτα-ο-ουκ-βόλου-αλ-600087

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (17-7) γνώρισε ο ΟΥΚ Βόλου την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 πόλο, από το ΓΣ Ηλιούπολης, εκτός έδρας. Η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη παρά την υπερπροσπάθεια και το γεγονός ότι ήταν αρκετά ανταγωνιστική για τρία οκτάλεπτα, δεν κατάφερε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σε μια σαφώς δύσκολη έδρα, από μία ομάδα όπως ο ΓΣ Ηλιούπολης, που θα παλέψει για την άνοδο στην Α1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με προϋποθέσεις ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 1-1 στη λήξη της πρώτης περιόδου, ενώ το γκολ για τον ΟΥΚ σημείωσε ο Κολημήτρας. Στη συνέχεια, το ματς… άναψε, με τους γηπεδούχους της Ηλιούπολης να παίρνουν το προβάδισμα αρχικά με διαφορά δύο τερμάτων (3-1) και στη συνέχεια με τριών (5-2 και 6-3), με το 6-3 να είναι και σκορ ημιχρόνου. Ενα ακόμη γκολ για τους Βολιώτες είχε πετύχει στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Κολημήτρας, ενώ ενδιάμεσα για τον ΟΥΚ σκόραρε και ο Στεργίου.

Οπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε το δεύτερο, με τους γηπεδούχους να μη χάνουν το προβάδισμα, ωστόσο ο ΟΥΚ πάλευε όσο μπορούσε, προκειμένου να κρατήσει τη διαφορά σε χαμηλό επίπεδα. Με 8-5 ολοκληρώθηκε το τρίτο οκτάλεπτο, με τον Κολημήτρα να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ στο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους Βολιώτες πέτυχε τέρμα και ο Γιάγκος.

Η καθίζηση για τον ΟΥΚ ήρθε στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, εκεί όπου η ομάδα της Ηλιούπολης, κάνοντας ένα εντυπωσιακό επιμέρους 9-2, κατόρθωσε να δώσει στη νίκη της διαστάσεις θριάμβου, με το τελικό 17-7 να φανερώνει μια ευρεία νίκη για τους γηπεδούχους.

Πάντως, ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου, Ζαφείρης Μαρινάγης, όταν πια το παιχνίδι είχε κριθεί, έριξε στη μάχη και τους νεαρότερους πολίστες της ομάδας του, προκειμένου να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής στη δεύτερη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία.

  • Λίγος κόσμος βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, με το παιχνίδι να καθυστερεί να ξεκινήσει, λόγω αργοπορίας του γιατρού, που υποχρεωτικά πρέπει να παρίσταται σε κάθε παιχνίδι, σύμφωνα και με απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Η διακύμανση

Α’ οκτάλεπτο: 0-1 Κολημήτρας, 1-1 Καλύβας

Β’ οκτάλεπτο: 2-1 Κοντονής Δ., 3-1 Σπυρόπουλος, 3-2 Στεργίου, 4-2 Καλύβας, 5-2 Βυθούλκας, 5-3 Κολημήτρας, 6-3 Κοντονής Αν.

Γ’ οκτάλεπτο: 6-4 Κολημήτρας, 7-4 Γεωργιάδης 7-5 Γιάγκος, 8-5 Κοντονής Αν.,

Δ’ οκτάλεπτο: 9-5 Σπυρόπουλος, 10-5 Σπυρόπουλος, 11-5 Κοντονής Δ., 12-5 Κοντονής Δ., 12-6 Μαρινάγης Γ. πέν., 13-6 Κοντονής Δ. πεν.,14-6 Κοντονής Αν., 15-6 Δήμου, 16-6 Νατσούλης, 16-7 Μάρκου, 17-7 Κοντονής Αν.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 17-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 5-2, 2-2, 9-2

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: (Κακαρνάκης) Κοντονής Δ. 4, Κοντονής Αν. 4, Σπυρόπουλος 3, Καλύβας 2, Νατσούλης 1, Δήμου 1, Γεωργιάδης 1, Βυθούλκας 1.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ: (Μαρινάγης) Βόντζος, Παπαβασιλείου, Χαλάς, Κολημήτρας 3, Γ. Μαρινάγης 1, Γιάγκος 1, Στεργίου 1, Μάρκου 1, Δημητρίου, Καραΐσκος Κ., Βαφειάδης, Καραΐσκος Εμ. Χ. Μαρινάγης, Κουφιδάκης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου