ΠΟΛΟ

Πρόκριση με αήττητη πρωτιά…

πρόκριση-με-αήττητη-πρωτιά-573253

Την πρόκριση με πρωτιά, πέτυχε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, στην πρώτη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος στον όμιλο, που διοργανώθηκε στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα πέτυχε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο στην πράξη ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου.
Η πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα της ΝΕ Λάρισας ήταν εύκολη υπόθεση για την ομάδα της Νίκης Βόλου, όπως μαρτυρά το τελικό 18-2. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Παπαδημητρίου, τρία οι Καραγκούνης-Γκατζούνας, από δύο οι Γλούμης-Βάτσος-Τσιμπερίδης και από ένα οι Εγνατιάδης-Κοκκινάκης.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση απέναντι στον ΝΟ Λάρισας, η ομάδα της Νίκης Βόλου διπλασίασε τις επιτυχίες της τελικό αποτέλεσμα 15-8. Ο Παπαδημητρίου ήταν ασταμάτητος πετυχαίνοντας επτά γκολ, ο Γλούμης ακολούθησε με τέσσερα, δύο πέτυχε ο Γκατζούνας και από ένα οι Κανάκης και Κοκκινάκης.

Στην τρίτη αγωνιστική, αντίπαλος ήταν ο ΟΥΚ και έγινε ντέρμπι. Η αναμέτρηση πήγαινε γκολ-γκολ, καμία ομάδα δε ξέφυγε ποτέ στο σκορ, το τελικό όμως 8-7 έδωσε στην ομάδα της Νίκης Βόλου το ροζ φύλλο αγώνα με σκόρερ τους Γλούμη με τέσσερα, Γκατζούνα με δύο και Κανάκη και Καραγκούνη από ένα.

Στο τελευταίο παιχνίδι αντίπαλος ήταν η ομάδα της ΝΕ Λαμίας και όπως μαρτυρά το 18-4 η ομάδα της Νίκης Βόλου δεν γνώρισε αντίσταση. Χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραραν όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν, με πρώτο σκόρερ τον μικρότερο ηλικιακά, Εγνατιάδη, με τέσσερα γκολ, τρία πέτυχε ο Κοκκινάκης, δύο οι Γλούμης, Καραγκούνης, Γκατζούνας, Χαλατσόπουλος και ένα οι Κανάκης, Βάτσος και Τσιμπερίδης.

Βαθμολογία
1. Νίκη Βόλου 12
2. ΟΥΚ 9
3. ΝΟ Λάρισας 6
4. ΝΕ Λάρισας 3
5. ΝΕ Λαμίας 0

Φιλικό για τους μίνι παίδες

Μέχρι τη Λάρισα ταξίδεψε και η ομάδα των μίνι-παίδων για να δώσει παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα του ΝΟ Λάρισας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε λιγότερο από έναν μήνα.

Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου