ΠΟΛΟ

Επιλογή Ευθύνης: «Ο Βόλος συνεχίζει τη μακρά παράδοση»

επιλογή-ευθύνης-ο-βόλος-συνεχίζει-τη-328540

Με αφορμή την έναρξη, στις 3 Σεπτεμβρίου, του Παγκόσμιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νέων γυναικών, από τη δημοτική παράταξη «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Χαιρετίζουμε τη φιλοξενία στην πόλη μας και την επικείμενη έναρξη του 12ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νέων γυναικών. Ο Βόλος υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τις καλύτερες νέες αθλήτριες υδατοσφαίρισης από 16 χώρες του κόσμου, με τους προπονητές τους, τους συνοδούς, τους διαιτητές και τους κριτές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Και, φυσικά, υποδέχεται τα μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FINA) και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, με τα οποία μας συνδέει πια μια πολύχρονη σχέση συνεργασίας.

Αποδεικνύεται, για ακόμη μία φορά, ότι χάρις στις υποδομές, την τεχνογνωσία, τα στελέχη και κυρίως τους δεκάδες εθελοντές, έτοιμους πάντοτε να δώσουν την ψυχή τους για την επιτυχία των διοργανώσεων, ο Βόλος μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες παγκόσμιες και ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις, έχοντας δημιουργήσει πια μια μακρά θαυμαστή αθλητική παράδοση, που ξεκίνησε το 2004 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από το 2011 και εξής, ο Βόλος έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο ναυταθλητικό κέντρο, αφού, κατά τη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, της πρώτης του νέου Δήμου Βόλου, φιλοξένησε τέσσερις παγκόσμιες ναυταθλητικές διοργανώσεις και συνεχίζει σταθερά αυτή την παράδοση, και ελπίζουμε να τη συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια, διεκδικώντας μάλιστα τη φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων και σε άλλα αθλήματα, όπως ο στίβος.

Πιστεύουμε ότι, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος οι συμπολίτες μας θα δώσουν εντυπωσιακό παρών στις κερκίδες, απολαμβάνοντας τις μοναδικές συγκινήσεις που προσφέρει η υδατοσφαίριση. Συμμετέχοντας κι εμείς στις προσδοκίες όλων των συμπολιτών μας, ευχόμαστε ολόψυχα στην εθνική μας ομάδα καλή επιτυχία!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου