ΠΟΛΟ

Επεισοδιακή ισοπαλία Βόλου με ΝΟ Χίου

επεισοδιακή-ισοπαλία-βόλου-με-νο-χίου-313128

Από έναν βαθμό, τον πρώτο τους στο 36ο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, πήραν ο γηπεδούχος Βόλος και ο ΝΟ Χίου, που ήλθαν ισόπαλοι 8-8 στο κολυμβητήριο του Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος», σε έναν αγώνα επεισοδιακό, με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, βρέθηκαν μπροστά και με 6-3 και 7-5, αλλά οι Βολιώτες ισοφάρισαν αρχικά σε 7-7. Ο Καλαργυρός έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Χιώτες, 3.41’ πριν τη λήξη, αλλά ο Αράγια ισοφάρισε στο τελικό 8-8, 57 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται, ανάμεσα στα άλλα: «Στο 1.41 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου ο αγώνας διεκόπη λόγω ρίψης μπουκαλιού από την κερκίδα προς τον διαιτητή κ. Πολυχρονόπουλο, ο οποίος βρισκόταν πλησίον του πάγκου του ΝΟ Χίου. Ζητήθηκε από τον αλυτάρχη εκκένωση της κερκίδας. Αυτό έγινε 17 λεπτά από τη στιγμή της διακοπής», οπότε αγώνας επανεκκίνησε και ολοκληρώθηκε.

ΒΟΛΟΣ-ΝΟ ΧΙΟΥ 8-8

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 1-1, 4-2.

ΒΟΛΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 1, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης 2, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Γλούμης, Αράγια 2, Μαρινάγης Γ., Ιωάννου, Νάσιος, Μπομπός 1, Χαλάμ 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντσόκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 1, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ., Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ι. 1, Καρακούρος Ιωαν., Καρακούρος Μιχ. 2, Αμπάζης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου