ΠΟΛΟ

Το ‘κανε ντέρμπι με Βουλιαγμένη ο Βόλος, αλλά έχασε με 11-9

το-κανε-ντέρμπι-με-βουλιαγμένη-ο-βόλ-292009

Αν και λίγοι θα το περίμεναν, ο Βόλος κατάφερε να κάνει ντέρμπι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον NO Βουλιαγμένης, αλλά έχασε τελικά με 11-9, δείχνοντας μεγάλη μαχητικότητα. Βέβαια, οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν ως επί το πλείστον νέα παιδιά στο κολυμβητήριο του Λαιμού για την 8η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ φάσης της Α1 Ανδρών, διατηρώντας έτσι το απόλυτο των νικών και φτάνοντας στο 8 στα 8. Ετσι, η αθηναϊκή ομάδα συνεχίζει να είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία,

Σημασία, ωστόσο, έχει ότι οι Βολιώτες αντιστάθηκαν σθεναρά και έκαναν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι. Μάλιστα, παρόλο που βρέθηκαν πίσω με πέντε γκολ (9-4) στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, δεν τα παράτησαν και με 2-5 επιμέρους σκορ στο τέταρτο μείωσαν σε 11-9, διεκδικώντας να κάνουν την έκπληξη έως το τέλος.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα «στο 6.29 πριν από τη λήξη τη 4ης περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση το No 4 του NO Βουλιαγμένης Γκιουβέτσης, για βιαιοπραγία σε αντίπαλο παίκτη. Έτσι ο Βόλος εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και έπαιξε για τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω, διάστημα κατά το οποίο κατάφερε να πλησιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την ανατροπή.Με κόκκινη κάρτα είχαν αποβληθεί, εξάλλου, ο προπονητής του Βόλου Νίκος Βενετόπουλος, 2.48 πριν από τη λήξη της 3ης περιόδου και ο έφορος του Βόλου, Τ. Μαρινάγης, στο 4.48 της 2ης, αμφότεροι για διαμαρτυρία. Ο ΝΟΒ έπαιζε χωρίς τους Τζωρτζάτο, Μυλωνάκη και Καπότση.

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 3-1, 2-5.

NO ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κωνσταντόπουλος, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 2, Λεβαντής, Γεγάκης, Γαννάτος.

ΒΟΛΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 2, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Πετρόπουλος, Αράγια 5, Μαρινάγης Γ., Βασιλούλης, Νάσιος, Μπόμπάς, Χαλάμ

Βαθμολογία

  1. NO Βουλιαγμένης 24
  2. Πανιώνιος ΓΣΣ 21
  3. ΓΣ Περιστεριού 18
  4. Υδραϊκός NO 15
  5. NO Χανιών 9
  6. Παναθηναϊκός ΑΟ 6
  7. NO Χίου 1
  8. Βόλος 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου