ΠΟΛΟ

Πάλεψε αλλά έχασε και πάλι ο Βόλος με 11-8 στη Χίο

πάλεψε-αλλά-έχασε-και-πάλι-ο-βόλος-με-11-8-σ-177259

Ο Βόλος δεν μπόρεσε να πάρει έστω τον βαθμό, όπως είχε κάνει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στην Χίο, με τους νησιώτες να πανηγυρίζουν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο πόλο, με 11-8 και για την 13η αγωνιστική.

Ενα βήμα πριν το τέλος της α’ φάσης φτάνει το πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών, αφού το Σάββατο διεξήχθη η 13η και προτελευταία αγωνιστική.

Στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, η Χίος ήταν ανώτερη στο φινάλε και έφτασε τους 7 βαθμούς, έχοντας και μία ισοπαλία με τον Βόλο, ο οποίος παραμένει ουραγός στον Β’ όμιλο, με μόλις έναν βαθμό και χωρίς νίκη.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά οι παίκτες του Ντόσκα, με ένα ξέσπασμα από τα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη. Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισόπαλο με 2-2, ενώ από τέσσερα τέρματα σημείωσαν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο οκτάλεπτο. Η ομάδα της Χίου προηγήθηκε με 8-7 στο φινάλε του τρίτου οκταλέπτου, με τον Βόλο να σημειώνει μόλις ένα τέρμα στο τέταρτο και καθοριστικό οκτάλεπτο, έναντι τριών των γηπεδούχων, που έφτασαν στο τελικό 11-8.

Κορυφαίοι σκόρερ για τους νικητές στο συγκεκριμένο ματς οι Στέλιος Μιμίδης με 4 γκολ και Κόλλιας με 3, ενώ για τον Βόλο 3 πέτυχε ο Χάλαμ.

Στο περιθώριο του αγώνα, ο ΝΟ Χίου τίμησε τον εμβληματικό αρχηγό του και παλιό κορυφαίο τερματοφύλακα Νίκο Χριστοφορίδη. Την τιμητική πλακέτα του απένειμε ο πρόεδρος του ΝΟ Χίου Δημήτρης Σκαπινάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ-ΒΟΛΟΣ 11-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-4, 2-1, 3-1

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Τάκης Ταναΐνης

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ. 4, Σπανογιάννης, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Μαρουλάς, Κόλλιας 3, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ιωαν., Καρακούρος Ιωαν., Καρακούρος Μ., Αμπάζης.

ΒΟΛΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης 1, Γκανάτσιος 1, Στεργίου, Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ, Στεργίου Γ. 1, Κουφιδάκης, Αράγια 2, Μαρινάγης Γ., Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ 3.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου