ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι

συνεχίζονται-οι-εγγραφές-στο-ερασιτε-999860

Για ενήλικες και εφήβους- Θα διδάξει ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής Δημήτρης Πιατάς

Συνεχίζονται οι εγγραφές ενηλίκων και εφήβων 15-18 ετών στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι του Τμήματος Θεάτρου, της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.

Με πολυετή δημιουργική παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης το Θεατρικό Εργαστήρι έχει καθιερωθεί ως σημαντικός φορέας ενίσχυσης της θεατρικής παιδείας. Οι μαθητές έρχονται σε επαφή με τη δραματική τέχνη μέσα από βιωματικές τεχνικές προσέγγισης, ενώ συμμετέχουν στη δημιουργία τουλάχιστον μίας θεατρικής παράστασης στο τέλος της σεζόν. Μέχρι σήμερα έχουν παρουσιαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία, έργα τόσο από το ελληνικό όσο και από το ξένο δραματολόγιο αλλά και σπουδαία κείμενα της λογοτεχνίας μας.

Γα ακόμη μία χρονιά προσκαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για το θέατρο, ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία τους και χωρίς καμία προϋπόθεση, να συμμετάσχουν στις δράσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου. Στο ετήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, κίνησης και φωνητικής. Υπεύθυνος επιμορφωτής είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Δακτυλάς. Επιπλέον, στη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου 2023 – 2024 θα παραδώσει μαθήματα και ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου, διακεκριμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Πιατάς και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βαγγέλης Βιγιατζής.

Τα μαθήματα ξεκινούν αυτή την εβδομάδα, στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» απογευματινές – βραδινές ώρες, ώστε να εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές που συμμετέχουν στις προγραμματισμένες δράσεις.

Εγγραφές πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 13:00, στα γραφεία της Διεύθυνσης Πολιτισμού (Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως, κτήριο «Μεταξουργείου» στη Νέα Ιωνία). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2421082870 και στο [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου