ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ζώα και αβλαβή»

ζώα-και-αβλαβή-99811

Νέα κωμική παράσταση ανεβάζει ο θεατρικός θίασος «Θεατρίνη»

Ο θεατρικός θίασος «Θεατρίνη» συνεχίζει τη θεατρική του σεζόν με παιδική, διαδραστική, κωμική παράσταση. Το θεατρικό έργο «Ζώα και αβλαβή» της Μαρίας Κίτρα, το οποίο είναι βραβευμένο από την UNESCO, ανεβαίνει από 20 Μαρτίου έως 17 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 11:00 και 12:30 στο «Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών Θεατρίνη».

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη για σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς τις καθημερινές. Το έργο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 έως 7 ετών.

Ο Λάκης είναι ένα ελεύθερο σκυλάκι, που τριγυρνά μονάχο του στα δάση και στις πόλεις. Παρ’ όλο που απολαμβάνει την ελευθερία του, νιώθει ότι κάτι του λείπει. Μια μέρα, γνωρίζει τη Χούλα, μια γλυκιά γατούλα που τη φροντίζει μια πολύ καλή οικογένεια. Μεταξύ τους αναπτύσσεται μια όμορφη φιλία και μέσα από αυτή θα μάθει ο Λάκης να αγαπά τους ανθρώπους και να μην τους φοβάται, ενώ, χάρη στη φίλη του, θα βρει το Μαράκι, ένα κοριτσάκι που θέλει πάρα πολύ να πάρει τον Λάκη στο σπίτι της.

«Μια θεατρική κωμωδία, που περνά το μήνυμα της φιλοζωίας στα παιδιά, πόσο σημαντικό είναι ένα ζωάκι στη ζωή τους και πόση αξία έχει να φροντίζουμε ένα από αυτά» υπογραμμίζουν οι συντελεστές.

Παίζουν οι ηθοποιοί με σειρά εμφάνισης: Αννα Μαρία Παναγιωτάκη, Εύα Βούλγαρη, Χρυσάνθη Κωνσταντοπούλου.

Σκηνικά Αλίκη Γιαμούρογλου. Μουσική επιμέλεια, κινησιολογία Εύα Βούλγαρη. Φωτισμοί, φωτογραφίες Αλκης Μαρούγκας. Αφίσα Αντώνης Χρηστομάνος.

Γενική είσοδος 5 ευρώ. Εισιτήριο για τα σχολεία, που επισκέπτονται τον χώρο 4 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6906842332.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου