ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική αγκαλιά για το ειδικό σχολείο Αγριάς

μουσική-αγκαλιά-για-το-ειδικό-σχολείο-995698

Τις δυνάμεις τους ενώνουν Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών, ο Σύλλογος Αγ. Γεωργίου και το μουσικό τμήμα «Νέας Δημητριάδας» για το δημοτικό που «λαβώθηκε» από τις πλημμύρες

Μουσική… «αγκαλιά» για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς που «λαβώθηκε» από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή, ανοίγουν ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Βόλου και με το μελωδικά ακούραστο χορωδιακό και ορχηστρικό σύνολο «Νέας Δημητριάδας».

Οι τρεις τους και με δεδομένη τη διάθεση προσφοράς του προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ, Τριαντάφυλλου Γκογκινούδη και του Συλλόγου Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας Μαγνησίας «ΦΙΛΟΙΚΟ», οργανώνουν μουσική εκδήλωση για να βοηθήσουν το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς να «ορθοποδήσει».

Αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μετά από δημόσια έκκληση της διεύθυνσης του σχολείου για βοήθεια.

Την ερχόμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, στον χώρο της Οικολογικής Εκθεσης, στον Αγιο Κωνσταντίνο δίπλα από τον σταθμό της ΕΡΤ, θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση των ειδών που χρειάζεται το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς.

Συγκεντρώνονται τα εξής είδη:

  • Χαρτιά κουζίνας και τουαλέτας.
  • Καθαριστικά είδη (υγρά πατώματος, καθαριστικά επιφανειών, τουαλέτας κτλ.)
  • Γάντια μιας χρήσεως.
  • Απολυμαντικά και υγρά σαπούνια.
  • Τρόφιμα που να συντηρούνται, όπως: όσπρια, ζυμαρικά, έλαια κτλ. που θα προωθήσουμε και σε όσους μαθητές μας χρειάζονται βοήθεια, στις οικογένειές τους.
  • Ηλεκτρονικά Είδη: όπως υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές και συσκευές προστασίας και αδιαλείπτου τροφοδοσίας (UPS).

«Ολοι μαζί μπορούμε» το μήνυμα που στέλνει η Αγγελική Κοντοπούλου που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης. Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν με την καρδιά τους οι Περσεφόνη Χατζηνικολάου στο τραγούδι, Αλκης Πλακιάς στα πλήκτρα και στο τραγούδι, Δημήτρης Τυφλίτης στο μπουζούκι, Κώστας Παπασταματίου στο μπουζούκι, Σόφη Σωτηροπούλου στο μαντολίνο, Δημήτρης Γεωργακόπουλος στην κιθάρα και στο τραγούδι.

Σημειώνεται ότι είδη θα συγκεντρώνονται στον ίδιο χώρο, από τις 9:30 το πρωί της Κυριακής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου