ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο χορός, κρυφή γλώσσα της ψυχής»

ο-χορός-κρυφή-γλώσσα-της-ψυχής-994611

Εναρξη μαθημάτων στα τμήματα στη Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου

Με την σκέψη και τις καρδιές στους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά από την καταστροφική κακοκαιρία και πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Τέχνη θεραπεύει, παρηγορεί και εξαγνίζει, η Δημοτική σχολή χορού ξεκίνησε τα μαθήματα για τη νέα σεζόν.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα για όσα τμήματα έχουν κενές θέσεις. Ανυπομονούμε να ανταμώσουμε ξανά, να δημιουργήσουμε, να χορέψουμε.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

Χορευτική Προπαιδεία – Μουσικοκινητική Αγωγή για παιδιά από 3-5 χρονών.

Κλασσικός Χορός ( Σύστημα Vaganova). Για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Σύγχρονος Χορός για εφήβους και ενήλικες.

Φυτώρια -Τμήματα Επαγγελματικής Κατεύθυνσης.

Barre a terre. Εναλλακτική ευεργετική μέθοδος εκγύμνασης βασισμένη σε ασκήσεις του κλασσικού και σύγχρονου χορού που εκτελούνται στο πάτωμα με στόχο τη βελτίωση της στάσης σώματος, της ευλυγισίας την ενδυνάμωση του κορμού και των ποδιών, την ενεργοποίηση της «σωματικής μνήμης».

Creative Modern Dance για παιδιά δημοτικού όπου θα γνωρίσουν και θα διδαχτούν σύγχρονες μορφές σωματικής έκφρασης και χορού.

Latin και Ευρωπαϊκών Χορών, για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Επίσης προγραμματίζεται η λειτουργία κύκλων σεμιναρίων με αντικείμενο ιδιαίτερες σωματικές τεχνικές και τεχνικές χορού.

Θα λειτουργήσουν τμήματα προνηπίων ,νηπίων, παιδικά εφηβικά και ενηλίκων. Γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια από 3,5 χρονών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες – εγγραφές καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00-20:00 στη γραμματεία της Δημοτικής Σχολής Χορού, Κουταρέλια 111 με Ρήγα Φεραίου (Παλαιά Ηλεκτρική). Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού 2421054244.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου