ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Δεν άνθισαν ματαίως τέτοια θαύματα»

δεν-άνθισαν-ματαίως-τέτοια-θαύματα-987356

Παράλληλη εκδήλωση της μεγάλης ατομικής έκθεσης του Αστέρη Γκέκα

Ο φορέας πολιτισμού της Ι.Μ.Δ. «Μαγνήτων Κιβωτός για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», διοργάνωσε και συνεχίζει να λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία τη μεγάλη ατομική έκθεση του Αστέρη Γκέκα, με τον τίτλο: «Τάματα στον μέλλοντα χρόνο του πριν», και περιλαμβάνει, Ζωγραφική, Κατασκευές, Χαράξεις και Εγκαταστάσεις, στην κεντρική προβλήτα του Λιμένος Βόλου, στο ισόγειο του «Κτιρίου Α», του Επιβατικού Σταθμού «ΙΑΣΩΝ».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει παράλληλη εκδήλωση, που έχει την έμπνευσή της στο περιεχόμενο της έκθεσης.

Έχει τίτλο: «Δεν άνθισαν ματαίως τέτοια θαύματα».

Η ιδιαίτερη αυτή παράλληλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 20:00, στο Ισόγειο του «Κτιρίου Α», του επιβατικού Σταθμού «Ιάσων» στην Κεντρική προβλήτα του Λιμένος Βόλου με εισόδους στο χώρο που συνεχίζεται η έκθεση «Τάματα στον μέλλοντα χρόνο του πριν» με ζωγραφική, κατασκευές, χαράξεις και εγκαταστάσεις του Αστέρη Γκέκα.

Στην εκδήλωση αυτή ο Νίκος Βαραλής, Δημοσιογράφος και Διευθυντής του ραδιοσταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» θα απαγγείλει δώδεκα επιλεγμένα ποιήματα Ελλήνων ποιητών που σηματοδοτούν την πορεία του ελληνικού πνεύματος ενώ ο εικαστικός, με την άλλη του ιδιότητα, του μουσικού, Αστέρης Γκέκας θα συνοδεύει με το ακορντεόν.

Η έκθεση εντάσσεται στις εκδηλώσεις του «Θεματικού Έτους Πολιτισμού 2023» με τίτλο «Γιορτάσια στων Μαγνήτων τις Κοινότητες …», και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει να είναι ανοικτή από τις 10.00 έως τις 14.00 και το απόγευμα από τις 18.00 έως τις 22.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου