ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βιβλιοπαρουσίαση στον Αγιο Βλάσιο

βιβλιοπαρουσίαση-στον-αγιο-βλάσιο-983604

Σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 8:30 μμ

Το βιβλίο του «Οι ηρωίδες μου» παρουσιάζει ο Γιώργος Σύρος σήμερα Σάββατο 19 Αυγούστου, στις 8:30 μμ, στον Αγιο Βλάσιο.

Ένα ταξίδι στο παρελθόν για τους μικρούς φίλους με αληθινές Πριγκίπισσες με στέμματα και σκήπτρα! Θρυλικές Βασίλισσες, Αθλήτριες, γυναίκες Φιλοσόφους και διάσημες Επιστήμονες! Πολεμίστριες πάνω σε άρματα και γυναίκες με δόρατα και ξίφη! Ένα ταξίδι στο παρελθόν που θα μας μάθει πολλά αλλά κυρίως θα αφήσουμε να μας τα αφηγηθούν οι ίδιες οι ηρωίδες του βιβλίου αυτού!

Ένα βιβλίο για το οποίο η Κάρμεν Ρουγγέρη είπε: «Ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά χρήσιμο παιδικό βιβλίο, το οποίο βοηθά σημαντικά το παιδί να αναπτύξει την προσωπικότητά του, την φαντασία του και να καλλιεργήσει την αξία της πολιτισμικής ταυτότητας με τρόπο εύληπτο και ελκυστικό».

Ο Γιώργος Σύρος κατάγεται από την Μαγνησία και αυτό είναι το τρίτο του βιβλίο, το οποίο αποτελεί και την πρώτη του απόπειρα στο πεδίο της ιστορικής παιδικής λογοτεχνίας.

Οι καλοκαιρινές βιβλιοεκδηλώσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βλασίου Πηλίου ξεκίνησαν την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Αυγούστου.

Καθημερινά θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου (απόγευμα-βράδυ), ενώ θα ακολουθήσουν οι βιβλιοπαρουσιάσεις: «Το Πέρασμα» συλλογή διηγημάτων του Νίκου Παπαδόπουλου τη Δευτέρα 21/8 και την Τετάρτη 23/8 ο Γιάννης Γεωργούδης (εκπαιδευτικός) θα «ανοίξει» έναν διάλογο με μεγάλους και μικρούς για την διαπαιδαγώγηση, τις μαθησιακές δυσκολίες, την εφηβεία, αλλά και την τρίτη ηλικία, μέσα από τα βιβλία του (Δυσλεξία, Επαναστατικά Φτερουγίσματα, Η τέχνη της Διαπαιδαγώγησης, Η δύση ενός ονείρου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου